Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztességes dolog az adósságo...

Tisztességes dolog az adósságot nem visszafizetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, hogy te adnál-e olyannak kölcsönt, akiről tudod, hogy nem fogja tudni visszafizetni. Emellett tudod, hogy értékeit eladná, akkor se lenne meg a kellő összeg.

Nekem semmi bajom a bankokkal! Bár ismerem a működésüket.

Vagy nem kérdik hogy, mire kell és magas a kockázati kamat. " személyi, fogyasztási stb hitel.

Vagy üzleti, ahol projektet kell csinálnod, és alacsony a kamat.

De olyan amit velünk csináltak.

Majd ők megmondják hogy mire költheted, és még az átlag Eu s kamatok 6-8× osa. olyan nincs még egy a világon.

2010. febr. 25. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélek hogy az adósság visszafizetésére felvett hitel, az már maga a spirál.

Ha nem tárgyalunk, 100% hogy belebukunk.

Vagy így vagy úgy. Hiszen vagy a hitelt nem tudjuk fizetni, vagy az ország válik működésképtelenné!

2010. febr. 25. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
azt az adósságot illik visszafizetni, amit én csináltam...de pl azt nehogymár rajtam hajtsák be, amiről nem én döntöttem, amit nem én akartam és amit nem én csináltam...
2010. febr. 25. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, de sokan örülnénk, ha az államadósságunk nem kéne visszafizetni, ezáltal mindenki fizetése jó százezer forintal megnőne.
2010. febr. 25. 18:09
 15/15 X. Maté ***** válasza:
Persze. De ha csak nem vagy képes az időutazásra, hogy változtathassál a múlton, akkor mindegy, felesleges ilyenről beszélni, hisz nem fogják elengedni!
2010. febr. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!