Tisztességes dolog az adósságot nem visszafizetni?
Húúú, ez sok mindentől függ!
Tisztességes a kamatokat újratőkésíteni, aztán szüneteltetni és ismét kamatoztatni?
Tisztességes az hogy akik a pénzt adják ugyan abba a körbe tartoznak mint akik alapján a kockázati kamatokat megállapítják, és nem az számít hogy eddig mennyire voltál jó adós?
Tisztességes az hogy én mondom meg mire költheted a hitelt, aztán mikor nem jött be akkor mosom a kezeimet és adok még egy kis hitelt?
14:57 gondolom neked igen csak vannak gondjaid a bankokkal.
Gondolj bele, hogy te adnál-e olyannak kölcsönt, akiről tudod, hogy nem fogja tudni visszafizetni. Emellett tudod, hogy értékeit eladná, akkor se lenne meg a kellő összeg.
Te nem kérdezed meg, hogy mire kér kölcsönt valaki? Oda megy hozzád egy barátod, hogy adjál már neki 200.000 Ft-ot. Te nem kérded meg, hogy mire, mert ő azt mondta, hogy biztos üzlet és 100%, hogy visszaadja?
És ha mondaná, hogy adjál már 200 ezret, befekteti itt Magyar országon gyémántbányába. Te adnál neki?
Miért kell úgy csinálni, mintha nem kihasználnának bennünket már évtizedek óta? Legyetek nyugodtan önmarcangoló megszállottak, de semmivel nem lesz jobb.
Már 1990ben ostobák voltunk mikor a hiteleinket nem vizsgáltuk felül, és mit értünk el?
Én azon az állásponton vagyok, hogy mindent meg kell próbálni, hogy a feltételeink kedvezőbbek legyenek.
De a jövőben teljesen változtatni kell a felfogásunkon.
Én azon az elven vagyok, hogy akik a hiteleket adták, azok is teljesen tisztában vannak azzal hogy mennyire megszívattak, és ők is hajlanak ma már a kompromisszumra, mert látják hogy ez így fenntarthatatlan. Bár mennyi hasznunk lehet a tárgyalásokból, az haszon. És soha nem kellene elfelejteni hogy ők sem szégyenlősek mikor az Extra pénzt kicsikarják, ezért ne legyünk már mi sem a hős kommunista élmunkás fennkölt jellemével, megvezethető ostoba kelet Eu s ország!
15:06, 15:10
Nem az a baj, hogy követeli a bank és kimondja, hogy követeli, hanem az, hogy uzsora szinten kéri vissza! Vannak olyan bankok, akik szándékosan lehetetlenítenek el, mert leszarják a pénzt, nekik az ingatlan/ingóság kell, mert azon 10-szer többet kaszál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!