Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok, ha az ország...

Mit szólnátok, ha az ország összes menekülttáborát Budapestre átköltöztetnék?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 08:46
1 2 3
 21/27 tetro ***** válasza:

07.25

akkor légyszi tedd fel ott a kérdésed, hogy tudjam mire KELL reagálni és mivel TARTOZOM neked. mert ez így röhejes.

2015. máj. 25. 10:53
 22/27 A kérdező kommentje:

Kérdés:

"Akik a Jobbik szavazóit nácizzák, azok mégis hogy gondolják az egészet?"

Lsd. a 63-as válaszod.

Kérdés:

"A menekultek hogy kepzelik hogy betornek hajoikkal mas allamokba? Nem feltartoztatni kene oket, hanem katonai tamadas es tobbet nem mereszkednenek oda."

Lsd. 33. és 37. válaszokat (Itt is adatokat adtam, tőled is elvárom, hogy támaszd alá adatokkal amit írtál).

2015. máj. 25. 11:35
 23/27 tetro ***** válasza:

11.35

adj egy linket és válaszolok neked ha már ELVÁROD.

2015. máj. 25. 12:46
 24/27 A kérdező kommentje:
Az elvárásaim szerintem jogosak, ha én adok, más is tegye meg. A kérdéseket másold ki és illeszd be a keresőbe (első találatként kidobja őket az oldal), vagy egyszerűen küld el nekem a dolgokat privát üzenetben.
2015. máj. 25. 13:35
 25/27 tetro ***** válasza:

13.35

megpróbáltam a keresőt. ezernyi kérdést ad ki. úgy pedig elég nehéz válaszolni, hogy nem tudom kicsoda nem tudom mire nem tudom mikorról válaszokat követel. nem érzed ezt röhejesnek? tényleg, csöppet sem?

2015. máj. 25. 13:58
 26/27 A kérdező kommentje:
Lesz még kérdés ahol megpróbálhatsz vitatkozni velem. Nem te vagy az első, aki semmit nem mutat fel. Szervusz!
2015. máj. 25. 19:14
 27/27 anonim ***** válasza:
támoogatom az ötletet...menjen csak oda az összes
2015. szept. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!