Mit szólnátok, ha az ország összes menekülttáborát Budapestre átköltöztetnék?
o7.43
ha lenne benned annyi hogy felvállalsz egy nicknevet akkor legalább lehet tudni hogy mi a bánatról beszélsz.
Adatokat mondtál, hogy a keleti bevándorlók közt alacsonyabb a munkanélküliség, mint az őslakosaink körében.
Említettél egy Póczik tanulmányt (a cigányok aránya a börtönökben alacsonyabb mint a magyaroké). Ha valamelyik nem online munka az sem gond, csak kíváncsi vagyok, ennyi. Meg összevetném az én forrásaimmal.
11.17
- nem tudom ki vagy
- nem tudom miröl beszélsz
- nem tudom hogy jön ide amiröl beszélsz
- nem tudom honnan veszed hogy bármivel tartozom neked
Kérdés:
"A menekultek hogy kepzelik hogy betornek hajoikkal mas allamokba? Nem feltartoztatni kene oket, hanem katonai tamadas es tobbet nem mereszkednenek oda."
05.15 20:03-as hozzászólásnál adatot kértél, adtam, várom én is tőled.
Ami a romákra vonatkozik azt nem keresem elő, mert nagy munka lenne visszanyálazni. Csak ott is ígértél adatokat.
"A probléma ott van, hogy elég sokan bekajálják ezt a félseggel összerakott megfélemlítő kampányt, és várják hogy a Bölcs Vezető megmentse őket a pusztulástól, amit a brüsszel meg a bevándorlók jelentenek."
Megfélemlítő? Már nagyon sokan eléggé meg is "félemültek" ahol vannak ezek az emberek.
23.14
tovabbra se tudom hogy jönnek ide a romák és mi a franctól beszélsz.
Van itt nekünk rengeteg problémás roma, akiket nem tudunk kezelni. Munkanélküliek és Kanadából is visszatoloncolták már őket. Most még hasonló elmaradott embereket kellene befogadni, aki nyilván nem milliárdos vagyonnal rendelkeznek, hanem betörésből fogják eltartani magukat, ha itt maradnak. Ahol eddig látták már őket, ott bemásztak a lakásokba és van velük már most több gond mint a romákkal eddig volt. Aki erre vágyik, az fogadja be a kertjébe, de ki ne engedje a tisztességes emberek közé. Van itt épp elég roma, akiket etetni és kerülgetni kell, mert a munka büdös némelyiknek. Ezek se kubikus munkát jönnek csinálni ide. Kifosztanak néhány embert, aztán lehet etetni őket a börtönben. Ilyenből már van elég.
Jól mondtad az előbb:
"– Minden algyői nevében beszélünk. Azt akarjuk, hogy ne engedjék ki a menekülteket Nagyfa területéről. Tavaly is több balhéjuk volt például a Kóla italboltban és más sörözőkben. Mások megpróbáltak bemászni az emeletes házak alacsonyan lévő erkélyeire. Persze sajnáljuk is őket, hiszen nem véletlenül menekültek el a hazájukból, Magyarország pedig a sok határsértő miatt kényszerhelyzetben van....."
tegnap 22:18
Az egy másik kérdésnél volt, ahol forrásokat ígértél nekem a romák és a bűnözés viszonyáról, valamint statisztikai adatokat a börtönön belüli arányszámukról (valami Póczik tanulmány). Mint írtam, szeretném összevetni az én forrásaimmal. A másik témát (menekültek) már elmagyaráztam az előző hozzászólásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!