Orbán Viktor egyszerre hazafi/nemzeti lelkületű és liberális/szabad szellemű? A többi párt miért nem képes ilyen arany középútra?
Keményen határozottan kimondta a véleményét az illegális bevándorlókról, ugyanakkor azt is kifejtette, hogy fontos a tolerancia és az elfogadás az olyan kisebbségekkel szemben, mint a melegek.
Egyszóval nem akar senkit sem kirekeszteni, de szem előtt tartja Magyarország jövőjét.
Ha Orbán a középút, akkor én rettenetesen szélsőséges szeretnék lenni.
A kemény határozottság és az ostoba üresfejűség nem mond ellent egymásnak, sőt, gyakran az előbbi épp az utóbbi miatt van.
a felsoroltak nagy része teljesen ésszerű lépés, ami az ország javára válik, persze érthető, hogy van akik csak óbégatni tudnak
"jajj építenek egy atomerőművet!!, jajj azt akarják, hogy Mo több energiát tudjon termelni, micsoda szemét állatok!!!444!!"
"jajj, egészséges kapcsolatot épít ki hazánk Oroszországgal, jajj mekkora tragédia!!44!!!"
"jajj, módosították az alkotmányt, hogy hatékonyabban lehessen vezetni az országot és könnyebben lehessen törvényeket hozni, jajj!! mi lesz itt??"
Nem vettétek észre, hogy akármit csinál a Fidesz abban ti mindig csak a hibát keresitek?
Nem tudom ismeritek-e azt a mondást, hogy "más szemében a szálkát is észreveszi, a sajátjában meg a gerendát sem", na veletek pont ez a helyzet.
"jajj építenek egy atomerőművet!!, jajj azt akarják, hogy Mo több energiát tudjon termelni, micsoda szemét állatok!!!444!!"
És titkosították a szerződést 30 évre. Ami mellesleg nem csak az Uniós irányelveket, de a saját alkotmányukat is sérti. Biztos azért nincs jogod ahhoz, hogy megnézd mire költik az adódat, mert annyira rendben van. Európa egyik legkorruptabb országával ilyen titkosított megállapodásokat kötni, persze, ez a leglogikusabb dolog a földön...
"jajj, egészséges kapcsolatot épít ki hazánk Oroszországgal, jajj mekkora tragédia!!44!!!"
Egészséges kapcsolatot? A SZOMSZÉDUNKAT épp most szeletelte 3 darabra Oroszország. Ezek után nyalni nekik az nem egészséges kapcsolat. Ha valaki meggyilkolná a szomszédodat, és után ahelyett, hogy tennél ellene elkezdenéd őt ajnározni, azt te egészséges kapcsolatnak tartanád. Persze, te biztos, de vannak normális emberek, na ők nem.
"jajj, módosították az alkotmányt, hogy hatékonyabban lehessen vezetni az országot és könnyebben lehessen törvényeket hozni, jajj!! mi lesz itt??"
És mellesleg az alkotmányba belevettek olyan baromságokat, mint a melegházasság tiltása, abortusz tiltása (!!!bár nem tartatják be, de benne van az alkotmányunkban!!!), kereszténység (állam és egyház szétválasztásáról hallottál?), stb.
És akkor még nem is volt szó arról a bizonyos negyedik kiegészítésről, amiről gondolom fidesznyikként egy szót sem hallottál. Olvass utána.
"Nem vettétek észre, hogy akármit csinál a Fidesz abban ti mindig csak a hibát keresitek?"
Nem keresem, egyszerűen nem vagyok narancsvak, és így nem a jót látom abban, hogy pl leépítik az oktatást, vagy a dolgozók jogait, vagy a szakszervezeteket, stb. stb. stb. Tényleg napokon keresztül lehetne sorolni, de már 4 felsorolást is adtam, úgyhogy nem fogom még egyszer.
De ha már az anyázás olyan jól megy, meséld már el a jó részét annak, hogy 2010 óta 60 000 000 000 (hatvan milliárd) forinttal csökkentették a felsőoktatás támogatását. Tudod, a felsőoktatás az az izé, ami képzett munkaerőt szolgáltat az országunknak. Így megvan? A harmadával csökkentették a támogatottságát. Kinek kell képzett munkaerő? Viktor neokádári rendszerének ugyan nem.
De nem is kell megmondani, tudom én is. Azért volt ez olyan fontos, mert az orbáni rendszerben ebből kijön olyan 3-4 stadion is. Az nyilván sokkal fontosabb, mint mondjuk képzett mérnököket kitanítani. A felsőoktatásunk még európai szintű volt. Volt.
"Nem tudom ismeritek-e azt a mondást, hogy "más szemében a szálkát is észreveszi, a sajátjában meg a gerendát sem", na veletek pont ez a helyzet."
Én nem hoztam egy darab idióta törvényt se.
A Fidesz szemében meg nem szálka van, hanem ezer kvazár nagyságú problémák. Mindenki látja, aki nem elborult fidesznyik.
Ja, és mi van a többivel? Kiválogattad azt a néhányat, amiről azt hitted meg tudod védeni, de az én felsorolásom nem 3 tagot tartalmazott. Térjünk már ki a földmutyira is. Ha már a hazafiságról van szó.
"akármit csinál a Fidesz abban ti mindig csak a hibát keresitek?"
- Talán azért, mert csak az van benne!
A fidesz minden tettét a korrupció, a mutyi és a hatalom görcsös megtartása vezérli!
Csak pozitív válaszokat és kérdéseket vársz te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!