Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel lehetne meggyőzni a...

Mivel lehetne meggyőzni a jelenlegi jobbikos szavazókat, hogy ébredjenek fel mert ködös álomvilágba élnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

És azt miből gondolod, hogy te vagy ébren, nem a jobbikosok?

Értelmetlen az egész vita

2010. febr. 24. 21:06
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

20:41-esnek

Nem mondtam,olyat ami kedvező színben tünteti fel a többi pártot.

Miért következtetél arra,hogy úgy gondolom az elmúlt 8év kormányai jobbak lennének?

Ostoba Jobbikos vagy te is

Nem mondtál, ellenben leostobáztad azt aki e párt mellé teszi le a voksát. Ha a jobbikosok ostobák, marad a Fidesz vagy az Mszp, ha meg egyiksem vagy, mert nem tudod eldönteni hogy neked mi a jó, akkor szerintem meg ne ostobázz senkit se.

2010. febr. 24. 21:22
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Rendkívül érdekes ez a kérdés! De ennél csak a válaszok megdöbbentőbbek.

Érdekes az az apró tény, hogy amikor a Jobbikosokat arról kérdezik, hogy miét szavaznak a Jobbikra, akkor mindig vannak indokok érvek. Most is egy kérdés lett feltéve, és nem érkezik értelmes válasz csak ilyenek: „Semmivel,mert nagyon ostobák.” Miért?

„És nem tudnak logikusan gondolkodni.” Mitől is azok? „Sehogy átmosták az agyukat.” Mivel is mosták át?

Nevetségesek vagytok emberek!

Semmilyen vitakultúrátok nincs, csak amit a válaszokra képtelen párt kedvenceitek ugyan ezzel az akcentussal közkincsé tesznek a számotokra. Hihetetlen hogy nyilvánvaló és logikus de legfőképpen a 20 éves tapasztalatokon alapuló összefüggéseket hagytok teljesen figyelmen kívül annak az értelmezésében, hogy miként jutottunk idáig. Mind e-közben a Jobbikosok az ostobák és a logikusan gondolkodni nem képesek? Talán lassan magatokba kellene szállni!

2010. febr. 24. 21:23
 14/29 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező!

Akkor mégis kire szavazzunk? :)

2010. febr. 24. 21:30
 15/29 anonim ***** válasza:
71%
Te jól vagy???Sztem Te élsz álomvilágban...,miért kéne meggyőzni,hogy szavazzanak másik pártra?
2010. febr. 24. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
A telefoncsörgésből vazze...hogy te milyen ostoba vagy!
2010. febr. 24. 21:32
 17/29 anonim ***** válasza:
61%

Miért lenne ködös, és miért álomvilág?

Előbb ezt kellene tisztázni!

És nem a demagógiák szintjén.

2010. febr. 24. 21:42
 18/29 anonim ***** válasza:
36%

20:47

Onnan gondoltuk ugy mert mar 1000-szer beirtad hogy az mszp-re szavazol de csak azert hogy ne legyen Fidesznek 2/3.Kell meg ezt magyarazni.Nalad ostobabb szavazo nem is hiszem hogy van.

2010. febr. 24. 22:03
 19/29 anonim ***** válasza:
11%

22:03-asnak

Mutasd meg hol irtam azt,hogy az MSZP-re szavazok?Mert én nem emlékszek rá,kiskancsó!

2010. febr. 24. 22:58
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

Hopp, kancsóztál! "Kirekesztő, homofób, gyűlöletkeltő náczi vagy!"

Ha már a ti vitakultúrátoknál tartunk. :)

2010. febr. 24. 23:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!