Mivel lehetne meggyőzni a jelenlegi jobbikos szavazókat, hogy ébredjenek fel mert ködös álomvilágba élnek?
És azt miből gondolod, hogy te vagy ébren, nem a jobbikosok?
Értelmetlen az egész vita
20:41-esnek
Nem mondtam,olyat ami kedvező színben tünteti fel a többi pártot.
Miért következtetél arra,hogy úgy gondolom az elmúlt 8év kormányai jobbak lennének?
Ostoba Jobbikos vagy te is
Nem mondtál, ellenben leostobáztad azt aki e párt mellé teszi le a voksát. Ha a jobbikosok ostobák, marad a Fidesz vagy az Mszp, ha meg egyiksem vagy, mert nem tudod eldönteni hogy neked mi a jó, akkor szerintem meg ne ostobázz senkit se.
Rendkívül érdekes ez a kérdés! De ennél csak a válaszok megdöbbentőbbek.
Érdekes az az apró tény, hogy amikor a Jobbikosokat arról kérdezik, hogy miét szavaznak a Jobbikra, akkor mindig vannak indokok érvek. Most is egy kérdés lett feltéve, és nem érkezik értelmes válasz csak ilyenek: „Semmivel,mert nagyon ostobák.” Miért?
„És nem tudnak logikusan gondolkodni.” Mitől is azok? „Sehogy átmosták az agyukat.” Mivel is mosták át?
Nevetségesek vagytok emberek!
Semmilyen vitakultúrátok nincs, csak amit a válaszokra képtelen párt kedvenceitek ugyan ezzel az akcentussal közkincsé tesznek a számotokra. Hihetetlen hogy nyilvánvaló és logikus de legfőképpen a 20 éves tapasztalatokon alapuló összefüggéseket hagytok teljesen figyelmen kívül annak az értelmezésében, hogy miként jutottunk idáig. Mind e-közben a Jobbikosok az ostobák és a logikusan gondolkodni nem képesek? Talán lassan magatokba kellene szállni!
Kérdező!
Akkor mégis kire szavazzunk? :)
Miért lenne ködös, és miért álomvilág?
Előbb ezt kellene tisztázni!
És nem a demagógiák szintjén.
20:47
Onnan gondoltuk ugy mert mar 1000-szer beirtad hogy az mszp-re szavazol de csak azert hogy ne legyen Fidesznek 2/3.Kell meg ezt magyarazni.Nalad ostobabb szavazo nem is hiszem hogy van.
22:03-asnak
Mutasd meg hol irtam azt,hogy az MSZP-re szavazok?Mert én nem emlékszek rá,kiskancsó!
Hopp, kancsóztál! "Kirekesztő, homofób, gyűlöletkeltő náczi vagy!"
Ha már a ti vitakultúrátoknál tartunk. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!