Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem vezeti...

Magyarország miért nem vezeti be a svéd modellt?

Figyelt kérdés

A gyermeknek joga van eldönteni,hogy milyen nemű akar lenni.

Megadják már kiskortól kezdve a választás lehetőségét.

Van melegházasság is,Európa egyik legstabilabb gazdasága,jólét van,fejlett demokrácia,boldogság.

Magyarország miért nem lép ki ebből a gödörből,amiben most van ?

2015. máj. 15. 12:05
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Senkinek nincs joga eldönteni milyen nemű. Isten dönti el.
2015. máj. 26. 13:08
 52/54 anonim ***** válasza:

Egyre több liberálistól azt hallom, hogy a melegházasságot a magyarok alacsony életszínvonala és végzetsége miatt nem tudjuk bevezetni. Ha ez igaz, én azt javaslom, hogy egyelőre hagyjátok az egész melegkérdést meg az ehhez kapcsolódó kampányokat egy későbbi időszakra és foglalkozzatok csak az olyan lényeges dolgokkal, mint az oktatás. Így a liberális szavazók száma jelentősen megnőhetne és nem lenne ekkora nézeteltérés sem a politikában.

Ha már mindenki képzett, és magas életszínvonalon él, akkor újra elő lehet jönni a melegházassággal (egyébként bukta, mert akkor sem fogják hagyni az emberek). Szerintem ez mindenkinek jobb lenne így.

2015. jún. 9. 13:04
 53/54 anonim válasza:
#51 Szerintem meg a biológia.
2015. júl. 3. 13:57
 54/54 anonim ***** válasza:
Emberek folytak a konnyeim nehany valasztol, jobb mint a kabare;-)))))
2016. ápr. 17. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!