Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem vezeti...

Magyarország miért nem vezeti be a svéd modellt?

Figyelt kérdés

A gyermeknek joga van eldönteni,hogy milyen nemű akar lenni.

Megadják már kiskortól kezdve a választás lehetőségét.

Van melegházasság is,Európa egyik legstabilabb gazdasága,jólét van,fejlett demokrácia,boldogság.

Magyarország miért nem lép ki ebből a gödörből,amiben most van ?

2015. máj. 15. 12:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
56%
Homárok lehet innen hasítani kifele. Ez itt Magyarország, nem Homária.
2015. máj. 15. 20:51
 42/54 anonim ***** válasza:
62%
A természet már előre eldönti ezt kiscsillag! :D
2015. máj. 15. 22:09
 43/54 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként ilyenkor sajnálatra méltó, hogy bezárták az OPNI-t, pedig odavaló lennél azokkal együtt akik ezeken a hülyeségeken rágódnak, mint a "nemeldöntés" pl. :)
2015. máj. 15. 22:14
 44/54 A kérdező kommentje:

Na hát ezért nem fog előrelépni ez az ország. Az értelmesebbje már húz kifelé,aztán tökmind1,hogy lesz itt EU a későbbiekben vagy sem,eszükbe nem fog jutni hazajönni.

És meg is értem őket,már énis nagyon gondolkodom,hogy ezt a fenenagy "jobboldali" demagóg gondolkodást itthagyjam. Lesz még ez az ország lejjebb is,aztán majd lehet vakarni a homlokokat! ;)

2015. máj. 16. 01:18
 45/54 anonim ***** válasza:
44%

" Na hát ezért nem fog előrelépni ez az ország. Az értelmesebbje már húz kifelé,aztán tökmind1,hogy lesz itt EU a későbbiekben vagy sem,eszükbe nem fog jutni hazajönni.

És meg is értem őket,már énis nagyon gondolkodom,hogy ezt a fenenagy "jobboldali" demagóg gondolkodást itthagyjam. Lesz még ez az ország lejjebb is,aztán majd lehet vakarni a homlokokat! ;)"

Hány éves vagy te, hogy azt hiszed ez növeli egy ország fejlettségét? :D Ráadásul ha az "értelmesebbek" alatt a hozzád hasonlókat érted akkor az nem is baj ha elhúztok.

Mehetsz te is egész nyugodtan, nem nagyon izgat senkit. ;)

2015. máj. 16. 09:40
 46/54 anonim ***** válasza:
44%

" Hálistennek már a végét járja "magyar"ország. Megérdemlik, hogy kipusztulnak."

De mivel az evolúció és a természet egy furcsa dolog így szerencsére a ti fajtátok hál' istennek hamarabb kipusztul! :D

Úgy ahogy már eleve eldönti kinek mit rak a lába közé, pl. nekem kanócot, így már nincs reklamálás. :)

2015. máj. 16. 09:55
 47/54 anonim ***** válasza:
77%
Az első válaszoló homokos trógerét, heteróként kikérem magamnak. A cég ahol dolgozom nyíltan meleg az egyik igazgató és valószínűleg 100x nagyobb tróger vagy mint ő.
2015. máj. 16. 13:25
 48/54 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, miért őrjöngesz ennyire a homokozás meg a nemtelenítő elmebaj mellett ?

Továbbá a nemtelenítő elmebajodat nem is értem. Ha valaki nem érzi jól magát a testében átoperáltathatja magát. De ha lehet ne a társadalombiztosítás számlájára. Vagy amikor én óvodás voltam, akkor is voltak fiúk, akik a játékkonyhában játszottak és voltak lányok, akik a játéktraktoron ültek. És képzeljétek, senki nem vette el a lánytól a traktort, senki nem zavarta el a fiúkat a játékkonyhából.

"Van melegházasság is,Európa egyik legstabilabb gazdasága,jólét van,fejlett demokrácia,boldogság. "

Ugye nem akarod kitalálni, hogy a ratyiházasságtól függenek a gazdaság mutatói ? :D

2015. máj. 16. 14:08
 49/54 anonim ***** válasza:

És a 4 éves gyerek mi alapján tud megalapozott döntést hozni a neméről, vagy úgy bármiről? Mellesleg az emberi nem nem emberi kreálmány, mint mondjuk a házasság vagy az adó, ez biológiailag eldőlt. Aki más neműnek érzi magát mentálisan születésétől fogva, mint ami, annak baj van az önképével. Ezt lehet tolerálni, lehet elfogadni, de nem szabad akarat kérdése az, hogy férfi vagyok avagy nő.

Ezért tartom hülyeségnek azt, hogy egy szubjektív tényezőt objektívnek fogadjunk el.

2015. máj. 26. 00:26
 50/54 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, szerintem inkább a normális életkörülmények hiányoznak innen és nem az, hogy a 4 éves Robikát balerinának öltöztessük.
2015. máj. 26. 06:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!