Miért van az, hogy a Jobbikosok 18 éves korban is már csak egymással hajlandóak barátkozni?
De most komolyan ilyen buta kérdést feltenni...
Majd szerinted az "rockerek" mindig a "rapperekkel" lógnak, vagy mi? Teljesen normális, hogy azonos gondolkodású emberek csoportokat alkotnak...
4 emberről általánosítasz le több százezerre?
az én egyik legjobb barátom liberális eszméjű és gyűlöli a jobbikot. Mégis jól megvagyunk.
Mert hülye nácik. Ezt akartad hallani, nem? :P
Egyébként én sem értem pontosan, mellesleg én is radikális nemzeti érzelműnek vallom magam, de eszembe nem jutna más beállítottságú, de amúgy értelmes emberekkel nem barátkozni. Sőt, éppen attól tágul az ember látóköre, ha más véleményeket megismer, azokról beszélget, vitatkozik.
Szerintem ők most örülnek valami erős összetartozásnak (sok embernek kell az ilyenfajta élmény), ha elég intelligensek, később úgyis rájönnek, hogy van értelmes élet a Jobbikon kívül is. Ha meg nem, hát nem is kár értük. :P
Esetleg beszélgess velük, mutasd meg nekik ezt a szöveget.
"Akkor ők miért szedik szét az osztályt, csak mert őket fanatikusan érdekli a politika és elköteleződtek egy pártnál?"
mert szerinted mindenkinek hasonlónak kell lennie?
ennyi erővel a rockerek, rapperek, kockák, élsportolók stb-k is "szétszedik" az osztályt.
ennyire zavar hogy te nem vagy a közösségük tagja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!