Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel lehet szerintetek...

Mivel lehet szerintetek megállítani a Jobbik menetelését?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 20:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
54%
elintézik magukat tele vanak funkcionális analfabéta erőszakos kis hü'ékel akik lejáratják magukat amit szóhoz jutnak és minél népszerübbek anál több szót kapnak
2015. máj. 14. 01:53
 22/33 anonim ***** válasza:
55%
ma 00:58 már a kormányban vanak ott az ozdi jobbikos polgármester aki milliokért rendel kamerás szemüvegeket mikor romokban az egésségügy az oktatás nincsenek munkahelyek de meg se probál valamit kitalálni hogy fejleszen inkább baromságokra szórja a pénzt mert enyit ér az agya enyire hozzáértő politikus ilyen az egész jobbik
2015. máj. 14. 01:57
 23/33 anonim ***** válasza:
55%

Nincs 00:58-as válasz, törölték, bár nem tudom miért, de csak gratulálni tudok.

ma 01:57

Áruld már el légyszíves, hogy a polgármester mióta a kormány tagja?

Az az alapvető probléma, hogy az ország működésével, a közigazgatással nincsenek tisztába az emberek és úgy alkotnak véleményt. De persze hogy nincsenek tisztába, mert ezek az emberek alapvetően "birkák", az a véleményük amit feri vagy viki mond, mert önállóan képtelenek véleményt alkotni, és ha azt mondják, hogy "rásszista" akkor rasszista. De hál istennek egyre több embernek jön meg az esze, és ezek közül is inkább a jövő generációjának az értelmisége az a réteg, amelyiknek végre kinyílt a szeme.

2015. máj. 14. 07:50
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

Semmivel. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Jobbik tarolni fog.

Victor Orbanescu sorsa pedig - na mindegy, ezt a részt gyerekek is olvassák, nem írom le.

2015. máj. 14. 12:43
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

Miért kellene megállítani őket???

Ők az egyetlen párt amelyik értünk van és nem a cionliberális háttérhatalmat szolgálja amely tönkre tette,kizsákmányolta hazánkat és a fél világot.

Noha én hungarista vagyok,nem jobbikos de néhány eltéréssel hasonló a programunk,csak sok köztük az ellentmondásos személy.

2015. máj. 14. 14:17
 26/33 tetro ***** válasza:
32%

"cionliberális háttérhatalmat"

ilyenkor meginog bennem a demokráciába vetett hit. lehet tényleg nem kellene mindenkinek szavaznia...

2015. máj. 14. 14:55
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Na tessék, megint itt vannak a tök zizzent kommentelők, akik rögtön csomagolnak ha a Jobbikkal ez meg az lesz 2018-ban. A másik meg az, hogy engem nem érdekel, hogy máshol nagyobb a bűnözés, engem az érdekel ami itt van. Ne úgy álljunk a témához, hogy "de máshol nagyobb bűnözés van", ezért ne is szorítsuk lejjebb a miénket. A bűnözés letörése nem lehet alku tárgya, ezt meg kéne érteni. Egyébként a sok okostojásnak a politikában (és a hozzászólók közt) egyszerűen az nem jut eszébe, hogy javítsanak azokon a dolgokon, amik a Jobbik felé hajtják az embereket. Egyébként akkor kéne kivándorolni innen, ha újra szemkilövető balos kormányunk lesz.
2015. máj. 14. 15:21
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

"cionliberális háttérhatalmat"

"ilyenkor meginog bennem a demokráciába vetett hit. lehet tényleg nem kellene mindenkinek szavaznia"...

Magadra gondolták???

Neked nem kéne szavaznod????

Mert szerintem igen.

Meg egyébként mit tartasz te hülyeségnek a kommentemben?

Igen pénzügyi háttérhatalmak(Illuminátusok,szabadkőművesek stb) irányítják és zsákmányolják ki a világot,ezeknek a nemzetközi oligarcháknak a többsége pedig zsidó,cionista.

Igen és ők a mai liberális-kapitalista rendszer megalkotói,irányítói.

Ebben nem tudom mi az ostobaság,biztos csak egy agymosott liberális vagy.

2015. máj. 14. 17:03
 29/33 tetro ***** válasza:

17.03

és te honnan vagy ilyen felvilágosult?

"Igen pénzügyi háttérhatalmak(Illuminátusok,szabadkőművesek stb) irányítják és zsákmányolják ki a világot,ezeknek a nemzetközi oligarcháknak a többsége pedig zsidó,cionista. "

honnan tudsz ezekről a titkos szervezetekről?

2015. máj. 14. 17:11
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Vannak "háttérhatalmak", de ezek általában ilyen-olyan érdekeltségekhez köthetőek (mondjuk olajfinomítás). Lehet vannak köztük zsidók, de nem hinném, hogy mind az. Bár ha végignézünk a történelmen, meg lehet nézni, hogy kik is nyújtottak olykor kölcsönöket királyoknak, államoknak. Egyesek pedig megtanulhatnának maguktól is utánanézni ennek-annak. Ilyen bénák ne legyetek.
2015. máj. 14. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!