Mivel lehet szerintetek megállítani a Jobbik menetelését?
Nincs 00:58-as válasz, törölték, bár nem tudom miért, de csak gratulálni tudok.
ma 01:57
Áruld már el légyszíves, hogy a polgármester mióta a kormány tagja?
Az az alapvető probléma, hogy az ország működésével, a közigazgatással nincsenek tisztába az emberek és úgy alkotnak véleményt. De persze hogy nincsenek tisztába, mert ezek az emberek alapvetően "birkák", az a véleményük amit feri vagy viki mond, mert önállóan képtelenek véleményt alkotni, és ha azt mondják, hogy "rásszista" akkor rasszista. De hál istennek egyre több embernek jön meg az esze, és ezek közül is inkább a jövő generációjának az értelmisége az a réteg, amelyiknek végre kinyílt a szeme.
Semmivel. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Jobbik tarolni fog.
Victor Orbanescu sorsa pedig - na mindegy, ezt a részt gyerekek is olvassák, nem írom le.
Miért kellene megállítani őket???
Ők az egyetlen párt amelyik értünk van és nem a cionliberális háttérhatalmat szolgálja amely tönkre tette,kizsákmányolta hazánkat és a fél világot.
Noha én hungarista vagyok,nem jobbikos de néhány eltéréssel hasonló a programunk,csak sok köztük az ellentmondásos személy.
"cionliberális háttérhatalmat"
ilyenkor meginog bennem a demokráciába vetett hit. lehet tényleg nem kellene mindenkinek szavaznia...
"cionliberális háttérhatalmat"
"ilyenkor meginog bennem a demokráciába vetett hit. lehet tényleg nem kellene mindenkinek szavaznia"...
Magadra gondolták???
Neked nem kéne szavaznod????
Mert szerintem igen.
Meg egyébként mit tartasz te hülyeségnek a kommentemben?
Igen pénzügyi háttérhatalmak(Illuminátusok,szabadkőművesek stb) irányítják és zsákmányolják ki a világot,ezeknek a nemzetközi oligarcháknak a többsége pedig zsidó,cionista.
Igen és ők a mai liberális-kapitalista rendszer megalkotói,irányítói.
Ebben nem tudom mi az ostobaság,biztos csak egy agymosott liberális vagy.
17.03
és te honnan vagy ilyen felvilágosult?
"Igen pénzügyi háttérhatalmak(Illuminátusok,szabadkőművesek stb) irányítják és zsákmányolják ki a világot,ezeknek a nemzetközi oligarcháknak a többsége pedig zsidó,cionista. "
honnan tudsz ezekről a titkos szervezetekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!