Nagy meglepetésre számítasz a választásokon?
Gondolok itt arra hogy gyakorlatilag meg van a Jobbiknak az összes választó körzetnem az indulási lehetőség" kopogtató cédula". Annyira könnyen ment, hogy a közvélemény kutatások valahogy nagyon nem azt adják vissza ami a valóság.
Az LMP is bejut remélem.
én arra gondolok, hogy fidesz részéről nagyon nagy az önbizalom és csak kívülre mutatják, hogy mennyire nyerőek.
kopogtatót begyűjteni szerintem annyira nem nagy szám. a választás lesz a lényeg.
Hogy meglepetés lesz e? poén lenne ha a jobbik nyer, de nem iszom előre a medve bőrér, én egyenlőre arra számítok, hogy a fidesz nyer, és majd 4 év múlva visszatérünk a témára.
Jobbikos vagyok és emellett én örülnék ha az LMP is bejutna. Azon agyaltam, hogy a kopogtatómat meg apámét és még -12 ismerősét odaadjuk nekik, ha kell. Jobbiknak már megvan, nekik nem kell már. Szerintem fontos lenne, hogy minél többen indulhassanak. Nem szép a fidesztől, hogy ezt az esélyt el akarja venni a kis pártoktól.
na ja a Jobbik ad esélyt és nem akar több kopogtató cédulát ha már összegyűlt... de így is hoznak még nekik :-)
az mszp meg a fidesz de főleg most a fidesz "csak azért is"
elven elveszi (el akarja) venni a lehetőséget mástól
nem is vártam mást tőlük...
megérjük még az mszp fidesz koalíciót
a két szélsőséges párt egymásra talál, hisz nem akarják hogy boruljon a kártyavár
de borulni fog
JOBBIK!
Nem is hülyeség!
Beszélek én meg a körzetem Jobbikk irodájával, lehet hogy még gyűjteni is érdemes lenne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!