Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy a magyar a...

Mi az oka, hogy a magyar a legdepressziósabb nemzet a világon & nálunk a legmagasabb az öngyílkosságok száma?

Figyelt kérdés

Egészen hihetetlen lehet, hogy a statisztikák alapján az egész világon a magyaroknál van az egyfőre eső öngyílkosságok száma a csúcson :/

Itt van a legtöbb depressziós és a legpesszimistább emberek is. Nem értem miért :(

Akárhova mész a világban, legyen az szegény ország is, jóval szegényebb emberek is tudnak örülni, mosolyognak, de nálunk a jómóduak arcán sem létsz sosem egy őszinte mosolyt. Miért?

Úgy látom máshol tudnak élni a mában, de a magyarok előre gondolkoznak, mi lesz velük és a félelmek a jövőtől gúsbakötik őket. Ha elérték a teljesítőképességüket öngyilkosak lesznek a magyarok, míg máshol nem foglalkoznak a jövővel a mának élnek. Ez a magyar értelmes mentalitás miatt van ? Hisz a mi szűrkeállományunka legjobb a világon a legtöbb Nóbel-díjas is magyar egyfőre vetítve. Mégis mi lehet az oka?

2015. máj. 10. 22:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

"Egészen hihetetlen lehet, hogy a statisztikák alapján az egész világon a magyaroknál van az egyfőre eső öngyílkosságok száma a csúcson :/ "

- A leghihetetlenebb, hogy ez nem igaz.

2015. máj. 10. 22:34
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Már megint egy hosszas önostorozás "a magyarokról".

Már bocs, de ez miért szükséges? Ez ugyanolyan, mint a depresszió, meg az öngyilkosság, csakhogy ezzel tényleg napi szinten lehet találkozni.

Én nem tudom, közepesen keresek, félrerakni alig tudok, miután kifizettem mindent és megvettem a kaját, mégis minden nap több száz őszinte mosolyt eresztek meg a szeretteim meg néha idegenek felé is. És naponta többször nevetek hangosan. Most akkor mi van?

2015. máj. 10. 22:36
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként ez a legpesszimistább kérdés, amit ma olvastam...
2015. máj. 10. 22:39
 4/22 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nincs így

a magyaroknak nagyon jó a humor érzékük

[link]

ehhez képest egy németnek például nagyon befásult humorérzéke van

2015. máj. 10. 22:52
 5/22 anonim ***** válasza:
21%
Jó kérdés, kár, hogy nem érkezett rá eddig érdemleges válasz.
2015. máj. 10. 22:54
 6/22 tetro ***** válasza:
63%

22.54

az első válasz tök értelmes. leírja, hogy a kérdező alap tétele, amin a kérdés alapszik, az hamis. és igaza is van.

2015. máj. 10. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
57%
most nincs kedvem utánanézni, ha tippelnem kellene akkor az első talán Japán? de biztos vagyok benne, hogy a TOP 10-ben benne vagyunk.
2015. máj. 10. 22:59
 8/22 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, bármilyen hihetetlen, mert nem tudom miért van és szeretném megtudni -.-

Nem hiszem, ha nem beszélünk egy igen súlyos problémáról, azzal a baj magától mególdódik. Vagy igen ?

Próbáljuk megtudni, mi áll az öngyílkosságok és az életeket, családokat tökretevő depresszió és rosszkedv okáról. Hiszen csak azután orvosólható valami, miután felfedtük okát !

2015. máj. 10. 23:08
 9/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
68%
Magyarországon az egy főre eső öngyilkosságok száma kettő?
2015. máj. 10. 23:15
 10/22 tetro ***** válasza:
47%

23.08

'Azért tettem fel a kérdést, bármilyen hihetetlen, mert nem tudom miért van és szeretném megtudni '

csak egyszerűen nem igaz amit állítasz. innentől kezdve pedig felesleges az okát keresni.

csak hogy értsd: valaki tudna arra választ adni miért volt ma egész nap rózsaszín az ég? mi lehetett ennek az oka?

2015. máj. 10. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!