Támogatnátok, hogy az állam a tömegközlekedés helyett az egyéni autós közlekedést támogatja?
A bankok is együttműködnének és kedvező hiteleket biztosítanának, hogy minél több ember gépkocsihoz juthasson.
Az Egyesült Államok is teljesen jól megvan kiterjedt, veszteséges, állami tömegközlekedési cégek nélkül.
A távolsági közlekedésre megfelelő lenne az IC vonat, csak javítani kellene a színvonalat, infrastruktúrát rendbehozni.
A volántársaságok fenntartása az adófizetők pénzéből megy.Olyanok pénzéből is, akik nem használják.Például én nem ülök buszra, mindig autóval járok.
Ugyanolyan, mintha most ingyenessé tennénk az autópálya használatot.Olyanok is fizetnék a használatát, aki soha nem mennek fel rá.
Nem szocializmus, meg hippiskedés kell, hanem normális kapitalizmus, piacgazdaság.
Az autós közlekedés sokkal jobb, kényelmesebb, komfortosabb.
Csak akkor igazán szabad az ember, hogyha van autója, nagy szabadságot nyújt.
Ott állsz meg vele ahol akarsz, akkor indulsz dolgozni, amikor akarsz, nem vagy korlátok közé zárva.
Amikor diákként busszal jártam, szó szerint gyűlöltem.Lassú volt, nyáron klíma sem volt mindegyiken, sokszor ülni sem lehetett, mindig várni kellett, volt amikor lekéstem, mert elment előbb, mint a menetrend szerint kellett volna, volt, amikor elaludt a sofőr és nem jött a busz.
Mióta van autóm, sokkal szabadabbnak érzem magam és ezzel nem vagyok egyedül, szerintem.
Persze, Budapesten másabb, de vidéken gyakorlatilag semmit sem tudsz elintézni kocsi nélkül, kb olyan érzés, mintha nem tudnál mozdulni.
Bocs, hogy nem olvastam végig a kommenteket.
Mo-on az utak katasztrofális állapotban vannak, és a legtöbb városban már most sincs hol parkolni. Legfeljebb horribilis összegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!