Mostanában egy csomó jobbik IT-s "Jelentkezz te is" reklámot látok. Jelentkezzek? Mit várjak?
Mi lesz? Programokra hivogatnak majd? Kitörés túrára meg keresztállításra?
Vagy valami aktivistatevékenységet is végezhetek mint pl árvíz idején zsákpakolás?
Vagy mégiscsak egyszerűen közösségépítés keretében együtt kocsmázunk, csak ennyiről szól az egész?
"Mi lesz? Programokra hivogatnak majd? Kitörés túrára meg keresztállításra? "
Inkább mit tegyek hogy ilyenekre NE hívogassanak a facebookon.
"Vagy mégiscsak egyszerűen közösségépítés keretében együtt kocsmázunk, csak ennyiről szól az egész?"
Itt van a lényeg!
Utánanéztem.
-egy fiatalos, összetartó társaság kialakítása
- jobban megismerjük a kultúránkat, hagyományainkat, a magyar múltat és jelent
-következő politikai generáció kinevelését és oktatását a Jobbik Magyarországért Mozgalom számára
-A jelenlegi rendszernek szüksége van, határozott identitástudattal rendelkező, testében-lelkében egészséges fiatalokra.
-tenni a hazánkért és a magyar ifjúság felemelkedéséért
-a szebb jövőért dolgozhassunk
Utóbbi kettőt hogyan?
Nagyon nem mindegy nekem hogy arra akarnak beszervezni hogy kampányoljak nekik vagy arra hogy homokzsákokat pakoljak árvíz idején mint annakidején a gárdisták. Utóbbi vonzana.
,, Csoportjaink filmvetítéseket, felolvasóesteket, megemlékezéseket, karitatív akciókat, és egyéb közösségi alkalmakat szerveznek."
A karitatív akciók érdekelnének, de ők milyen karitatív akciókat szerveznek?
3 éve egyik haverom is jelentkezett a Jobbik IT-re, de 2 hónapnál nem tartott tovább a tagság, kilépett.
Sűrűbben jártak el kocsmákba, ott elkezdtek cigányozni, zsidózni, meg egyebek, hallott olyat is az egyiktől, hogy menetelni akarnak egy cigánytelepen...
Na ekkor tutira beparázott és kilépett.
Nem hiányzott/hiányzik neki a balhé, hogy aztán önbíráskodásért és a kisebbség megfélelmítéséért előállítsa a rendőrség.
Hidd el haver, NEM ÉRI MEG!!!!!!!
Ahogy mondod, utolsó...
Én voltam IT-s, 3 éve volt egy rendezvény Biharkeresztes sporttelepén, és amikor egyik illető gyerkőc a mikrofonba azt mondta, hogy tegyen velünk egy körmenetet a focipálya körül azok, akik csatlakozni szeretnének a Jobbikhoz, nos, mégis mit gondolsz, hányan tették meg azt a bizonyos "tiszteletkört" a sokszázból?
4-EN!!!!!!!!!!
A többiek meg csak néztek, mint hülyegyerek a moziban és röhögtek rajtuk egy jót.
Ennyi a véleményem a Jobbikról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!