Miért mindig a politikusokat szidjuk lopásért, miközben egy csomó átlagembert kapnak rajta lopáson?
Itt egy videó, amin egy fiúcska fát lop, kézifűrésszel, majd elbújt otthon az ágytartóba, amikor jöttek érte a rendőrök:
Talán azt gondoljuk, hogy ha nem pár faágról, hanem milliárdokról van szó, akkor az embernek jobban megszólal a becsülete? Nem bántjuk olyan dologért a politikusokat, amiért nem csak ők a felelősek, hiszen ők annyit vétettek, hogy nem egy erdő közelében vannak, hanem milliárdok közelében?
Nem inkább az emberi jellemmel van itt gond, mint sem, hogy bármilyen más tipizálással?
Mennyibe fáj nekem a videón látható fiúcska?
Mennyibe fáj nekem egy politikus hülyesége?
Itt a válasz.
Hogy teljesen őszinte legyek, egy ici-picikét sem érdekel, hogy miért így van, és mennyire emberi természet, meg mennyire kulturális, meg milyen 26 egyéb oka van még. Engem a hatása érdekel. Ha az rossz, akkor szidom őket. Felteszem ha jó politikusaink lennének azokat nem szidnám, de nem fenyeget ez a veszély.
1 Lopni bűn.
2 Ha nem lopnának a politikusok akkor nem szidnánk őket.
3 Messze nem egy kategória ez a srác aki talán ötszáz forint értéket lopott el azzal a politikussal aki esetleg milliárdokat lop és ráadásul azoktól akik megbíztak benne és megválasztották, ezek a tolvaj politikusok rávannak szorulva a lopásra ugye? mert olyan rosszul keresnek hogy nemtudnak megélni becsületesen a jövedelmükből?
Akkor neked az is mindegy, hogy 5 méterről egy airsoft pisztollyal vagy egy m80-assal lőlek combon, nemde? Ugyanaz a kettő... fegyverek, lövés, erőszak! Ez ugyanaz! :P
Miért lennék én a felelős azért, hogy az a fránya m80-as leszakította az egész lábad? :)) Az került a kezembe! A társadalom hibája, hogy nyomorék leszel életed végéig, nem az enyém! :) Minek tették a közelembe? Az m80as amúgy is viccesebb. :D
Elég nagy problémák vannak a fejedben Édesem, tán csak nem narancsköd lengi be?
Szerinted egy r.ohadt darab fa értéke egyenlő milliárdos beruházásokkal, MERT EGY POLITIKUS AZ ORSZÁG ÉS A TE SORSODRÓL DÖNT!!! Nem látod, hogy azzal együtt egyenes arányosságban nő a szegénység és a kezd balkanizálódni Magyarország!?
De ha Neked nem kell egy nagyobb pénzösszeg...Átpasszolhatod Nekem;) Gratulálok, Te vagy a tökéletes szavazópolgár a jelenlegi magyar pártok számára- szociálisan sík és gazdaságilag is birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!