Melyik jobbikos politikusokat tiltottak ki Ukrajnából és miért?
Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 18:36
1/21 anonim válasza:
Na, erről én még nem hallottam!
5/21 anonim válasza:
Szávayt és Kovács Bélát, mert ők nem támogatják a jelenlegi ukrán vezetést.
6/21 anonim válasza:
Kovács Bélát, és ha jól tudom, az exjobbikos Hegedűs Lórántot. Hivatalos indoklás nincs, de Kovács Bélát valószínűleg a krími népszavazás melletti nyilatkozatai és orosz kapcsolatai miatt tiltották ki, Hegedűst meg valami tüntetés miatt, amin Kárpátalja autonómiájáért és/vagy elszakadásáért álltak ki. Másról nem tudok. Apáti azthiszem ott volt az UMDSZ közgyűlésén, és sehol sem olvastam, hogy baj lett volna, Szávay jár-kel még sokat határon túl, de őt nem tilthatják ki, mert a felesége is onnan származik. Másoknál meg majd próba-szerencse alapon kiderül, Kovácsot és Hegedűst sem értesítették előre...
7/21 anonim válasza:
Bocsi benéztem, most olvastam a linkelt cikket, Szávayt is kitiltották (meg Gyöngyösit is). Érdekes. 6-os voltam.
8/21 anonim válasza:
Az Eu-s megfigyelőket , akik a Krímben a népszavazást figyelték, őket kitiltották.
Így, Kovács Bélát is.
9/21 anonim válasza:
Szávayt is kitiltották.. úgy néz ki nem szeretik a nácikat.
10/21 A kérdező kommentje:
3:as
Köszönöm a belinkelt cikket de ebből sem derült ki, hogy miért tiltották ki őket.
Még jó, hogy nincsenek hatalmon.
Ha hatalmon lenének még az EU is elzárkózna tőlünk nem csak az ukránok.
2014. dec. 25. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!