MDF-es jelöltek videója. Ez poén?
10:34 nem számít a rend és a becsület
ebben vagyunk jók MDF
looooool :D
rend:
ha gondolod menj be hozzájuk és kérdezd meg, hogy mely falvakban kis településeken a leggázosabb a helyzet. Menj oda lakni pár napra és rájössz, hogy miért akarnak oda rendet. A csendőrség amúgy inkább vidéki terv mint fővárosi-nagyvárosi. Fegyveres egyenruhás szervezetek most is vannak, rendőrség és katonaság, amit végülis egy párt irányít az mszp. Ezt csak azért mondom, mert sokan azt mondják, hogy azért rossz a gárda meg csendőrség mert az egy párthoz köthető.
Ha nem lopsz, rabolsz kötekedsz, stb, akkor nem valószínű, hogy sallert kapnál bárkitől is. Szó sincs itt kommunista terrorról.
Börtön:
A politikusokat fenyegetik börtönnel, ez végülis jogos nem?
Hát a porig rombolás kicsit erős volt, de nem gondolod, hogy két egészséges épületet lerombolna csak azért mert a tv székházhoz tartozik ugye?:) Mellesleg bár én i snézek rtl klub-ot, de maximálisan megértem, hogy vagy meg kéne szorongatni őket vagy megszüntetni. Sokan azzal hadakoznak, hogy akinek nem tetszik az kapcsoljon el. Nem erről van szó. Az átlagbuta ember nem kapcsol el, a tv-ből tanul, az nagyon sokat nevel az emberen. Elég nagy szerepe volt ennek a két csatornának abban, hogy a mostani fiatalok olyanok amilyenek.
A zsidózásokkal nem értek egyet, bár magától a jobbik párttól nem hallottam még ilyet, max szimpatizánsoktól, kis városi képviselőktől. Tudtommal a gazdag nagytőkés embereket zsidózzák le, és nem pedig azt aki egyszerűen zsidó származású.
Vallás:
Onnantól kezdve, hogy azt mondják: Kötelező hittan VAGY erkölcs, már nem lehet beszélni arról, hogy vallást kényszerítenek rád, hisz felajánlották itt is a vallásmentes lehetőséget. Vallást nem lehet az emberekre erőltetni, ők is tudják, nem is akarják ez tuti. Ha megpróbálnák, valszeg kapnának a képükbe rendesen.
"Hát, én azok közé tartozom, akik a Jobbiktól egyszerűen félnek"
ne legyél már gyerekes...
nincs mitől félned ha nem vagy bűnöző...
mert neked is csak jobb lesz ha rend lesz és nem vernek agyon az utcán
egyenruháktól meg miért félsz?
szerintem olyan szépek
és ahogy masíroznak a katonák büszkeséggel tölt el hogy Magyar vagyok .-)
szavazz a Jobbikra mint mindenki más
én is
Szebb Jövőt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!