Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MDF-es jelöltek videója. Ez poén?

MDF-es jelöltek videója. Ez poén?

Figyelt kérdés

Vagy ezek tényleg ennyire kretének?

http://www.youtube.com/watch?v=GON3TN0o69w

2010. febr. 22. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
08:20 xDDD jaj szegény :D
2010. febr. 23. 01:32
 12/20 anonim ***** válasza:

10:34 nem számít a rend és a becsület

ebben vagyunk jók MDF

looooool :D

2010. febr. 23. 01:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem az a pali "tetszett" aki 6 perc 38-nál megnyalja a száját. :))
2010. febr. 23. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, én azok közé tartozom, akik a Jobbiktól egyszerűen félnek, az MDF-től pedig nem, de most már látom, miért ilyen sikertelen az MDF. Én is csak végigröhögni tudtam a videót. Ezeknek az embereknek a 80%-ánál én is biztos, hogy intelligensebben elő tudtam volna adni magamat, és valóban semmilyen programjuk nincs. Sajnos, ezzel nem lehet a Jobbik IQ-jával, kommunikációs sikereivel szembe szállni. De az is igaz, hogy a tehetség, ha gonoszsággal párosul (Jobbik), az nem jobb összességében, mint a jószándékú ostobaság. Ez a kínálat sajna.
2010. febr. 23. 09:32
 15/20 anonim ***** válasza:
áruld el nekem, h miért gonosz a jobbik?
2010. febr. 23. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:
azért tartok tőlük, mert állandóan rendet akarnak tenni,meg csendőrséget,meg gárdát. nekem az ijesztő, ha ilyen egyenruhás, fegyveres szervezetek masíroznak az utcáinkon, és ki tudja, hogy ki nem tetszik nekik, nem akarok sallert kapni. Meg mindig börtönnel fenyegetőznek. Meg Vona olyan indulatos, azt mondta,hogy nem csak megszüntetné a ker.-i tv-ket, hanem porig rombolná, meg ilyenek. Hát olyan agresszívek, meg lehet, a zsidókat is fizikailag bántaná. Meg lehet engem is, ha nem mennék a katolikus templomba esküdni. Nem?
2010. febr. 23. 10:14
 17/20 anonim ***** válasza:

rend:

ha gondolod menj be hozzájuk és kérdezd meg, hogy mely falvakban kis településeken a leggázosabb a helyzet. Menj oda lakni pár napra és rájössz, hogy miért akarnak oda rendet. A csendőrség amúgy inkább vidéki terv mint fővárosi-nagyvárosi. Fegyveres egyenruhás szervezetek most is vannak, rendőrség és katonaság, amit végülis egy párt irányít az mszp. Ezt csak azért mondom, mert sokan azt mondják, hogy azért rossz a gárda meg csendőrség mert az egy párthoz köthető.

Ha nem lopsz, rabolsz kötekedsz, stb, akkor nem valószínű, hogy sallert kapnál bárkitől is. Szó sincs itt kommunista terrorról.

Börtön:

A politikusokat fenyegetik börtönnel, ez végülis jogos nem?

Hát a porig rombolás kicsit erős volt, de nem gondolod, hogy két egészséges épületet lerombolna csak azért mert a tv székházhoz tartozik ugye?:) Mellesleg bár én i snézek rtl klub-ot, de maximálisan megértem, hogy vagy meg kéne szorongatni őket vagy megszüntetni. Sokan azzal hadakoznak, hogy akinek nem tetszik az kapcsoljon el. Nem erről van szó. Az átlagbuta ember nem kapcsol el, a tv-ből tanul, az nagyon sokat nevel az emberen. Elég nagy szerepe volt ennek a két csatornának abban, hogy a mostani fiatalok olyanok amilyenek.

A zsidózásokkal nem értek egyet, bár magától a jobbik párttól nem hallottam még ilyet, max szimpatizánsoktól, kis városi képviselőktől. Tudtommal a gazdag nagytőkés embereket zsidózzák le, és nem pedig azt aki egyszerűen zsidó származású.

Vallás:

Onnantól kezdve, hogy azt mondják: Kötelező hittan VAGY erkölcs, már nem lehet beszélni arról, hogy vallást kényszerítenek rád, hisz felajánlották itt is a vallásmentes lehetőséget. Vallást nem lehet az emberekre erőltetni, ők is tudják, nem is akarják ez tuti. Ha megpróbálnák, valszeg kapnának a képükbe rendesen.

2010. febr. 23. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Megnyugtató, amit írtál. Remélem ez tényleg így lenne. Köszi.
2010. febr. 23. 10:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Azért nem kell betojni a Jobbiktól, ugyanis sosem lesz kormánypárt.
2010. febr. 23. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hát, én azok közé tartozom, akik a Jobbiktól egyszerűen félnek"

ne legyél már gyerekes...

nincs mitől félned ha nem vagy bűnöző...

mert neked is csak jobb lesz ha rend lesz és nem vernek agyon az utcán

egyenruháktól meg miért félsz?

szerintem olyan szépek

és ahogy masíroznak a katonák büszkeséggel tölt el hogy Magyar vagyok .-)

szavazz a Jobbikra mint mindenki más

én is

Szebb Jövőt:-)

2010. febr. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!