Bajnai szerint Orbán is, és Mesterházy is hazafi. Szerintetek lehetséges hogy összeálljon a Fidesz-MSZP koalíció?
Orbán az évértékelőben elhatárolódott a Jobbiktól.
Nemfognak összeállni. Jobbik ugyan az mint az SZDSZ pár év múlva már koalícióba lépnek az mszpvel. SZDSZ is mszp ellenes volt, a kezdetekkor...
Fidesz nemfog összeállni az mszpvel se a jobbikkal, se más pártokkal, egyszerűen nemlesz szüksége rá.
Sokak nem fogadtak volna az SZDSZ-MSZP koalícióra sem.. és láss csodát a két csodapárt.
Fiatal vagy még hozzá, gondolom még ovis voltál mikor az SZDSZ alakult.
Az könnyen lehet,22 vagyok...viszont hallottam már elég mesét a szadeszről. Azok mindig megérték a pénzüket.
De ahhoz már elég idős vagyok,hogy tudjam,egy párt sem állt még ki ilyen konzekvensen a magyarok érdekei mellett a ,,rendszerváltás" óta Magyarországon. Nem, mielőtt mondanátok,a MIÉP se.
21:54es vagyok
Hidd el, ahogy a jobbik akarja, úgy nem fog működni ez a dolog...
22:23:
Nem tudom,te hogy vagy vele,de én nem szívesen nézem végig,hogy széthordják az országunkat. Mindegyik prominens pártnak megvolt már rá a lehetősége,hogy alkosson,építsen. Őszintén kérdezlek: szerinted sikerült valami komoly eredményt elérnünk?
Ami nem megy,azt nem kell erőltetni(Fidesz,MSZP-kormányzás.)Változás kell,és a Jobbiknak ez a programja.
"Hidd el, ahogy a jobbik akarja, úgy nem fog működni ez a dolog..."
miért is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!