Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai szerint Orbán is, és...

Bajnai szerint Orbán is, és Mesterházy is hazafi. Szerintetek lehetséges hogy összeálljon a Fidesz-MSZP koalíció?

Figyelt kérdés
Nekem van agy olyan sanda gyanúm,hogy Orbán előbb paktálna le az MSZP-vel mint a Jobbikkal...és ezt nem azért mondom,mert Jobbikos vagyok...
2010. febr. 22. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Orbán az évértékelőben elhatárolódott a Jobbiktól.

Nemfognak összeállni. Jobbik ugyan az mint az SZDSZ pár év múlva már koalícióba lépnek az mszpvel. SZDSZ is mszp ellenes volt, a kezdetekkor...

Fidesz nemfog összeállni az mszpvel se a jobbikkal, se más pártokkal, egyszerűen nemlesz szüksége rá.

2010. febr. 22. 21:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Jobbik-MSZP koalíció...erre azért nem fogadnék:)
2010. febr. 22. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Hazafi? Azt sem tudják mi az. Természetes, hogy inkább összejátsszanak, minthogy életük hátralévő részét börtönben töltsék.
2010. febr. 22. 21:51
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Sokak nem fogadtak volna az SZDSZ-MSZP koalícióra sem.. és láss csodát a két csodapárt.

Fiatal vagy még hozzá, gondolom még ovis voltál mikor az SZDSZ alakult.

2010. febr. 22. 21:54
 15/20 A kérdező kommentje:

Az könnyen lehet,22 vagyok...viszont hallottam már elég mesét a szadeszről. Azok mindig megérték a pénzüket.

De ahhoz már elég idős vagyok,hogy tudjam,egy párt sem állt még ki ilyen konzekvensen a magyarok érdekei mellett a ,,rendszerváltás" óta Magyarországon. Nem, mielőtt mondanátok,a MIÉP se.

2010. febr. 22. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Bokros pödri a bajszát?
2010. febr. 22. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

21:54es vagyok

Hidd el, ahogy a jobbik akarja, úgy nem fog működni ez a dolog...

2010. febr. 22. 22:23
 18/20 A kérdező kommentje:

22:23:

Nem tudom,te hogy vagy vele,de én nem szívesen nézem végig,hogy széthordják az országunkat. Mindegyik prominens pártnak megvolt már rá a lehetősége,hogy alkosson,építsen. Őszintén kérdezlek: szerinted sikerült valami komoly eredményt elérnünk?

Ami nem megy,azt nem kell erőltetni(Fidesz,MSZP-kormányzás.)Változás kell,és a Jobbiknak ez a programja.

2010. febr. 22. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Igen, tuti!
2010. febr. 23. 00:19
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hidd el, ahogy a jobbik akarja, úgy nem fog működni ez a dolog..."

miért is nem?

2010. febr. 23. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!