Ha Magyarország kilép az EU-ból, mi lesz azzal a 600. 000 magyarral?
#16-os vagyok, pontosan miért is lettem lepontozva? Melyik része nem tetszik nektek? Kénytelen vagyok alátámasztani akkor:
-2013-ban Magyarország 920,2 millió euróval járult hozzá a költségvetéshez. Ugyanebben az évben 5909,8 millió eurót költöttünk el uniós pénzekből.( mezőgazdaság, regionális politika stb.) Ebből az következik tehát, amit állítottam, hogy Magyarország kevesebbet fizet be mint amennyit kap.
Az Egyesült Királyság:
-2013-ban 14,509 millió eurót fizetett be a költségvetésbe. Ugyanebben az évben 6,308 millió euró uniós pénzt használt fel. Mi következik ebből? Az angolok nem járnak jól. Többet fizetnek be, mint amennyit felhasználnak. Igen tudom, kaptak visszatérítést, de még úgy is veszteségesen jönnek ki.
Ennek ellenére le lettem pontozva, gratulálok.
Forrás: [link]
"#16-os vagyok, pontosan miért is lettem lepontozva? Melyik része nem tetszik nektek? "
Az a része, hogy hazudsz.
"Természetesen az Egyesült Királyság is csak egy példa volt, az infografikán lehet látni, hogy a legtöbb nyugati ország rosszul jár vele."
te amúgy hol voltál az előbb amikor megcáfoltam?
az angol multi piacot kapott, cserébe támogatásokkal a gazdaságokat fejleszti
win-win szituáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!