Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a fidesz fog nyerni?

Miért a fidesz fog nyerni?

Figyelt kérdés
Tényleg érdemes lenne rá szavazni? Orbán viki már ránézésre is egy sunyi hazug tolvaj... Miért vannak még emberek akik őt pártolják? Mivel jobbak ők mint a Jobbik?
2010. febr. 22. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 17:30

Döntsétek már el, hogy Orbán cigány vagy zsidó. Esetleg zsidócigány?

2010. febr. 22. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Hali!

Ki mondta, hogy a fidesz fog nyerni? Még addig sok víz lefolyik a Dunán. Előttem szólókhoz: OV születési neve: Orsós Viktor. Ezek után mindenki döntsön, ahogy akar. Mindegy! Az a probléma a fidesszel is, hogy a "trón" érdekli őket és nem a nép...

L.

2010. febr. 22. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező!Mert volt négy év,ami jól telt.Aztán sokaknak ez nem tetszett és leváltották.Van aki emlékszik erre,van aki nem akar emlékezni erre,van aki nem emlékszik erre,van aki inkább másra nem akar emlékezni,van aki inkább a múltra emlékszik,mint a szebb jövőre vár!
2010. febr. 23. 18:36
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Előttem levőhöz, csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy a fidesz vezette be, hogy tandíjat kellett a második szakmáért fizetni. És náluk is ment ám a lóvé nyelés. Orbán bányák, Tokaj hegyalja stb...
2010. febr. 26. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Sztem az egy jó intézkedés volt, így is diplomagyárak a budapesti egyetemek, minek még több diploma. Meg 28 éves diákok. Egyetem+OKJ lehetőség meg tudtommal még mindig ingyenes.
2010. febr. 27. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!