Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan kampány...

Támogatnátok egy olyan kampányt, ami ellenezné a különféle különleges étrendeket pl. vegetáriánus, gluténmentes és azt propagálná, hogy a hazafias ételek evése az egészséges a magyar számára?

Figyelt kérdés

És ilyen plakátokat tennének ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 30. 20:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%

Támogatnám, mert túlzásba viszik ezeket a hiperszuper étrendeket, mint a vega, vegán, paleo, meg tökömtudja, aztán lassan már semmit ne egyél, mert minden zsíros, rákkeltő, koleszterines.. Pedig a hagyományos, magyar konyhával nincs semmi baj, sőt biztos, hogy nem rosszabb ennél a sok bionak mondott, génkezelt vacaknál. Mi hagyományos ételeket eszünk, és nincs a családunkban elhízás, vagy ilyesmi betegség, mert aktív életet élünk. A magyar konyha sem zsírból áll, ez egy hatalmas tévedés. Ugyanúgy lehet változatos étrendet kialakítani a rendes ételekből is.

A gluténmentest és a laktózmentest viszont azért ne említsük már ezekkel egy napon, vagy azt, aki mondjuk cukorbeteg, mert ezek betegség miatt vannak és nem sznobságból.

2015. ápr. 30. 23:28
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Hogyne, az orvosok és a gyógyszeripar találta ki, hogy emberek ROSSZUL VANNAK bizonyos ételek fogyasztása után, ugye? A tüneteket a neten is meg lehet találni, amit még lehetne kitalációnak mondani, ha valaki paranoiás.

De a BETEG emberek saját magukon TAPASZTALJÁK ezeket, mint az a négy személy is az ismeretségi körömből, akiket előzőleg említettem; és a problémák miatt fordulnak orvoshoz, aki a szükséges vizsgálatok alapján állapítja meg a diagnózist. Ez a sorrend tehát, nem fordítva.

2015. ápr. 30. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

"Majd ha a magyar élelmiszerek jobbak és olcsóbbak lesznek, mint a nyugatiak, akkor azt fogják enni az emberek."

Most is azok. A paraszt nem azért vesz drága nyugatit mert az jobb, csak fel akar vágni.

2015. máj. 1. 02:54
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

"Hogyne, az orvosok és a gyógyszeripar találta ki, hogy emberek ROSSZUL VANNAK bizonyos ételek fogyasztása után, ugye? "

Mitől lennének rosszul? Én már sok mindent össze ettem életemben mégsem lettem rosszul soha.

2015. máj. 1. 02:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mitől lennének rosszul? Én már sok mindent össze ettem életemben mégsem lettem rosszul soha."

Akkor zabálj meg egy tál erős lecsót kolbásszal úgy, hogy pl. epeköved van.

Elszomorító, hogy ennyi hülye van ebben az országban.

2015. máj. 1. 08:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd már meg egy gluténérzékenynek, hogy ne egyen gluténmentes ételeket, mert csődbe megy az ország.
2015. máj. 1. 09:41
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Most komolyan a konzervkajákat akarod reklámozni, mint egészséges, hazafias, stb?

A Kádár-rendszerben amúgy ezt csinálták, a Mirelitet meg ezeket reklámozták. A sok egyszerű gondolkozású parasztasszony meg megvette, gondolván, hogy "akkor ez biztos jó", aztán az ura tányérostul vágta ki az ablakon, mikor elé tette. De végül aztán csak lenyomták a torkunkon...

2015. máj. 1. 10:11
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Ez enyhén szólva is egy baromság.
2015. máj. 1. 11:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

a szockó reklámokat nem nevezném hazafiasnak.

szerinted a gluténmentes diétát viccból meg trendiségből csinálja egy beteg ember? kérdező, te sem vagy normális.

2015. máj. 29. 10:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem veszitek észre, hogy ez már megint a Wartburgos ürge, aki udvari pálinkázás közben elvenné a gyerekeket a szülőktől, és minden külföldreszakadt hazánkfia mellé egy-egy rendőrspiclit állítana? :D

Állandóan idiótábbnál idiótább "támogatnátok-e" kérdéskkel bombázza ezt az oldalt...

Úgy látszik, megint kiengedték egy időre a diliházból...

Ilyenkor felteszi itt ezeket az eszement kérdéseket, aztán virágot visz Rákosi "elvtárs" sírjára...

2015. máj. 29. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!