A tolvajkergetőknek vége?
A szellemi atyjuk börtönben van, több tagjuk ellen eljárás folyik, a bankszámlájukat zárolták, csali kerékpárjaik alig vannak, adományokat nem kaphatnak átutalással, a jeladó gyártójuk felszívódott, az új gyártása kétséges, és sok idő.
Szóval akkor megszűnnek, ennyi volt... miért kellett ilyen sok erőszakos cselekményt megvárni eddig a lépésig?
Nagyon birom, mikor a jogi dolgokban alulképzett átlagember azt képzeli, hogy aki előzetesben van az bűnös, aztán meg mikor 30 vagy 120 nap múlva kiengedik, akkor meg ártatlan. Az előzetes az előzetes, majd később eldől, hogy bűnös vagy ártatlan. Előzetesben az emberek nem börtönben vannak, bizonyos szempontból ez előnyösebb, mert nincsennek összerakva bűnözökkel, de hátrány, hogy nem tarthatják a kapcsolatot a családjukkal, nincs beszélő, látogatás, kimenő.
A Tolvajkergetőknek biztosan nincs vége, sőt ha Tomcat kijön szerintem még erőszakosabb ill. bosszúvággyal telt lesz.
Amúgy nem tudom, miért baj, ha valaki a saját idejét és pénzét a bűnözők üldözésére forditja és ehhez esetleg adományokat is kér. Ha meg erőszakosan csinálja, akkor viseli a következményeit.
"ő rakja el sunyiban a havi 200 ezret."
mert mit gondoltál, hogy tomcat a levegőbol csinálja a pénzt? az a csávó egy jellemtelen hülyegyerek, ennél a pitiáner (és átlátszó) hazugságnál sokkal nagyobb szemétségekre is képes.
amugy nem is értem, ki az a hülye , aki egy ekkora blődséget benyal.
Szerettem a műsort, sok dolgot jól mutatott be, ha megvolt az eltűnt tárgy de nem akarták kiadni akkor szóltak a rendőrnek, kimentek és vissza is kapták, jól bemutatta a dolgokat, nem félt arcokat sem megmutatni
DE ÉN
akkor csalódtam amikor Önbíráskodásba csapott át és fegyver (gázpisztoly) került elő amit ráadásul nem csak fenyegetőleg de ténylegesen is használt, nos akkor azt mondtam hogy átlépett egy olyan határt ami számomra már elfogadhatatlan.
Ez persze csak az én véleményem, megértem azt is aki még mindig kedveli és azt is aki soha nem kedvelte, jelenleg jómagam is a kettő között vagyok.
Igen, ezért is tettem ki újra.
Állítása szerint asz őrészéről biztosan vége minden ilyen kreatív kezdeményezésnek az országban, mivel ellehetetlenítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!