A szellemi atyjuk börtönben van, több tagjuk ellen eljárás folyik, a bankszámlájukat zárolták, csali kerékpárjaik alig vannak, adományokat nem kaphatnak átutalással, a jeladó gyártójuk felszívódott, az új gyártása kétséges, és sok idő.
Szóval akkor megszűnnek, ennyi volt... miért kellett ilyen sok erőszakos cselekményt megvárni eddig a lépésig?
Csakhogy az nincs senki homlokára írva. Nem lesznek egy cellában lehet, de a zuhanyzóban, kajáldában simán elverhetik. Nem lesz jó sora az tuti.
2015. ápr. 30. 19:57
32/62 anonim válasza:
Túl sok Amerikai Históriát néztél.
Nincs közös zuhanyzás, ahogy helyhiány miatt kajálda se.
Másrészt sokkal jobban odafigyelnek az ilyenekre, mert ha téged bevisznek előzetesbe, megvernek, kiverik a fogaid, aztán kiderül, hogy ártatlan vagy akkor abból nagy cirkusz lesz és akkor lehet magyarázkodni.
2015. ápr. 30. 20:07
33/62 anonim válasza:
Ahogy már írtam, hír tv riasztás műsor a magyar börtönökről csinált riportsorozatot. Vagy kékfény Youtube Tököli fiatalkorúak börtöne. Egy srác bekerült horgászbot lopásért, egy hét múlva felakasztották a cellatársai Csak úgy, brahiból.
Ez már nem a 80-as évek beli bebukottak,hanem napjainkban forgatott dok film.A Kékfény műsor forgatta.
2015. ápr. 30. 20:45
39/62 anonim válasza:
Kössz, majd mondom megnézem, mert a Youtube szerződés megszűnt Androidon.
2015. ápr. 30. 20:48
40/62 anonim válasza:
Pár éve volt itt kérdés, hogy ki csatlakozna a tolvajkergetőkhöz, én azt írtam hogy azért nem, mert ugyanúgy törvénytelenül járnak el, amiért könnyen ők is börtönbe juthatnak. És megtörtént. Mivel már volt ügye, meg házi őrizete, ezért könnyen kaphat letöltendőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!