a nemzeti öntudat eltiprása, kultúránk megsemmisítése, a világméretű keresztényellenes összeesküvés támogatása, a történelem átírása, a heteroszexuális keresztyén emberekből szappant akarnak főzni ezek a büdös liberálisok
szarkazmust félretéve nagyjából egyetértek a négyessel
Egészen röviden: Ne árts!
Bővebben: szabadon megtehetem amit akarok, amíg azzal nem ártok másoknak, nem korlátozom mások ezzel azonos jogait.
Profán, gyakorlati példa.
1. jogom van az egészséghez
2. jogom van dohányozni
De Józsinak megvannak ugyanezen jogai.
Tehát dohányozhatók, de ha Józsi orra alá fújom a füstöt, akkor sérül Józsi egészséghez való joga, tehát nem teszem.
Ló*aszt.Mi az ,hogy mennek ejurópiába az afrikaiak?
Ahogy a Szijjártó Peti mondta : - "Az a megoldás ,hogy gazdasági stabilitást kell előteremteni az érintett országokban."
Számomra a liberalizmus szép.
De amit az eszme nevében tesznek számomra elítélendő.
Én úgy értelmezem: amíg a cselekedetemmel senkinek nem ártok, nem sértek törvényt, addig senkinek nincs beleszólása a dologba.
Igyekszem úgy bánni másokkal, ahogy szeretném hogy velem banjanak. A cselekedeteik alapján alkotok véleményt az emberekről, nem a szexualitásuk és/vagy bőrszínük és/vagy vallásuk alapján.
A bátyámat egy homoszexuális tűzoltó vágta ki a kocsiból, az életemet egy arab orvos mentette meg.
Sőt, a bibliát is kiolvastam. A Krisztusi tanítások kifejezetten tetszenek.
De nem vagyok tökéletes. Van hogy ítélkezem, van hogy hibázom.
De summa sumarum a liberalizmus szép, de nagy tömegekben megvalósíthatatlan eszme.
Nekem egyelőre a szadesz ámokfutását, és annak az utóhatásait.
(Persze most lehet jönni azzal, hogy nem ez az igazi liberalizmus, talán valóban nem, de most itt azt kérdezték mit jelent számomra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!