A Jobbik tényleg Maglev gyorsvasúttal kötné össze BAZ megyét Bp-vel?
km-nként közel 2-3 milliárd ft-ből meg lehet építeni, így nem lenne drágább mint a 4-es metró, és 30-40 perc alatt be tudna jutni egy Borsod megyei szegény ember Bp belvárosába dolgozni, ahol sokkal több munka lehetőség van. Majd a Bpn összegyűjtött pénzt otthon BAZ megyében költené el, így feljavítaná a terület gazdaságát.
Ha a Jobbikra szavazok tényleg megépítik?
Látom megint terjed a hülyeség.
Miskolc és New York közötti gyorsvasutat ígértek....
Persze, én azt is olvastam, hogy a jobbik egy hajózási útvonalat tervez Oroszország és Magyarország közé, a kikötő pedig Miskolcon épülne.
Meg egy olyat is olvastam, hogy a jobbik, metrót akar Miskolcra is, aztán sorban: Ózd, Kazincbarcika, majd végül Gyöngyöspatára is. De rebesgették azt is hogy Gyöngyöspatára egy Nemzetközi repülőteret is tesznek, napi 500 gép forgalommal számolva... így közvetlenül bekapcsolódva az Gyöngyös-Ózd-Miskolc háromszögbe
ma 10:49
De hülye vagy :D
Nem kell sem maglev, sem stadion, sem pedig lopni.
Ez max presztízsberuházás lenne, amúgy semmi értelme.
Ha már mindenképpen vasút (aminek nagy támogatója vagyok), akkor a pályákat kéne felújítani, 180x4km=720 milliárd... tudod mekkora pénz az? Abból felújíthatnák a gerinchálózatot, és még mozdonyokra+kocsikra is is maradna... aztán 200km/h pálya lenne mindenhol.
A fenti realitás, a maglev meg hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!