Hogyhogy itthon nem kezelik bunozokent Toaso Elodot?
Figyelt kérdés
Hogyhogy itthon nem kezelik bunozokent Toaso Elodot? Engem miert nem probalt meg sose leloni a kommando kulfoldon, feltetelezve, hogy az elnokuket akarom megolni? Miert olyan egyertelmu itthon mindenki szamara, hogy ez koncepcios ugy?
2015. ápr. 27. 17:46
1/10 anonim válasza:
Mert nem bűnöző. Itthon se mindenki az, akit lecsuknak, lásd pl. Budaházy György.
2015. ápr. 27. 17:48
2/10 anonim válasza:
Ki nem kezeli bűnözőként? Én bűnözőként kezelem.
2015. ápr. 27. 18:02
3/10 anonim válasza:
Külföldön bűnözött (?), és letöltötte a kiszabott büntetést. Mit kellene itthon csinálni vele?
2015. ápr. 27. 18:04
4/10 anonim válasza:
#3 helyesen írta. Ő külföldön bűnözött - ha egyáltalán bűnözött - és már letöltötte a büntetést kint. A bolíviaiak pedig megszegték a vádalkuban leírtakat, ezért 2 hónapos csúszással kimenekítették a horvát(?) társával együtt. Hangsúlyozom, kérdéses, hogy mit akart csinálni, a vétlenség védelme alapján pedig én sem tekintem bűnözőnek. Meg azért az sem volt szép, ahogy végeztek a többiekkel, így egy kis ellenszenv is kialakult, így ösztönösen is ártatlanként kezeljük/kezelem.
2015. ápr. 27. 18:15
5/10 anonim válasza:
Hatástalanított fegyverek voltak náluk , túlzás volt 3 embert kilőni akik meg is adták magukat közben . Másrészt koncepciós per volt , a komcsi diktatúráknak megvan ez a hagyománya és leülte amit nem irigylek tőle .
2015. ápr. 27. 18:17
6/10 anonim válasza:
Azert nem kezelik Toaso Elodot bunozokent mert hazatelefonalni es merte magat kamera elott elkonnyezni .
2015. ápr. 27. 18:25
7/10 anonim válasza:
Boldog emberek, akiknek nem hiányzik a bizonyítás. Igaz, az néha nagyon macerás. Minek annyit kínlódni, dobjunk fel egy tizforintost. Ja, hogy ez emberi sorsokat érint? Nem számít. Akkor se, ha a tiédet.
Ja és kedves kérdező, ne Ausztriába, vagy Svédországba menj, ott nem lőnek. Menj Szíriába, Afganisztánba, és még sorolhatnám. De ne aggód, szemben veled, mi meg fogunk siratni. De érted nem megyünk.
2015. ápr. 27. 19:20
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Szíriába, Afganisztánba is voltak mar ismeroseim. Es nagyon sok turista jar oda attol fuggetlenul, hogy te meg en nem. Oket miert nem akartak leloni a kommandosok, feltetelezve, hogy a miniszterelnokuket akarjak megolni?
Mitol koncepcios ugy? Csak mert keleti allamok? Mert valaszt meg nem adtatok.
Ha bizonyítékot akarsz keresd meg te azokat a felvételeket. Amúgy meg nem tudom, te hány oldalt olvastál a vádiratból vagy hány tárgyaláson voltál ott ami a perről szólt, tehát nem tudom neked mennyi bizonyítékod van arra, hogy bűnös. Lehet megdöbbentő dolgot mondok, de csuktak már le embereket ártatlanul, főleg kommunista diktatúrákban történt ilyesmi hébe-hóba.
2015. máj. 6. 08:37
10/10 anonim válasza:
Nem tudtak rábizonyítani semmit! Tehát nem tekinthető bűnözőnek.
De nemzeti hőst sem kéne belőle faragni. Pénzért csinálta és nem jött be neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!