Izrael felvásárolja Magyarországot?
hát tnap feltették vaterára mo-t.. lehet megveszi izrael...
megy a népbutitás és a közös ellenség szerzése az összetartásért...
08:00 De, én elhiszem. A válaszom melyik pontjáról szeretnél vitatkozni?
Talán nincs politikai maffia Mo.-n? Ezt te sem hiszed el. (Helyesen inkább 'te', nem pedig 'Te'.) Vagy nem olvasol újságot, nem látogatsz hírportálokat, nem nézel tévét, nem hallgatsz rádiót?
Talán nincs zsidó maffia? Ehhez képest párszor már buktak pl. szervkereskedelemmel pl. az USA-ban. Ez csak egy példa. Ők nem maffiózók? Te minek neveznéd őket?
Nem tudom milyen kétszínűségről beszélsz, számomra már a megközelítésed is furcsa. Sosem gondolkodtam úgy, hogy "nem minden zsidó ugyanolyan", minthogy sosem jutott eszembe az sem, hogy nem minden angol ugyanolyan:)
Ilyeneken így nem szoktam gondolkodni, engem a zsidók csak annyira érdekelnek mint bármelyik másik, nem pedig mint "a zsidók". Semmivel nem tartom őket sem többre, sem kevesebbre.
kamu, nem kamu, nekem ne vásárolja már fel se zsidó se arab se amerikai stb. a hazámat jó? köszi
Azért annyira még nem vagyunk éhesek, hogy a talpunk alól is kiadjuk a földet, hogy pénzhez jussunk. Emberek! Hol élünk?......
"Van egy rossz hírem:nem vagy zsidó.Ugyanis az egy vallás.Ha az lennél a hanukát ünnepelnéd.
Sőt!Izraelben se zdidók élnek,hanem izraeliek.Tudom bonyolult..."
Egy vallásos zsidónak nem zsidó. De egy átlag embernek az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!