Miért nem lehet kérni a Nemzeti konzultáció kérdéseit online, miért pazarolja a pénzemet a kormány?
Miért kell elszórni 1 milliárd forintot a pénzünkből olyan dolgokra, ami sokkal olcsóbban online is lehetne intézni?
Miért kell a tolvaj magyar postát és a nyomdát pénzelni feleslegesen?
Mire hozták létre a digitális online ügyintézést, ha nem erre?
Miért pazarol mér megint a magyar kormány?
mert így lehet modnani, hogy kíváncsiak az emberek véleményére
Valami haver tud nyomtatni, borítékolni, válaszokat feldolgozni
Infós haver meg nincs, mert le vannak maradva
10, van már ilyen, Orbán facebook oldala
de csak írj valami negatívat 5 perc alatt kitíltanak
Ügyfélkapu, azonosítás????
Miért, azt ki bizonyítja, hogy nem én töltöm ki az egész lépcsőház kérdőívét és küldöm vissza?
Továbbá látta valaki a visszaküldött kérdőíveket?
tényleg pénzkidobás, már meg van írva, mit fognak elmondani eredményként, akkor is, ha egy darab sem érkezik vissza...
Jó sok hülyeség megy itt az IP cím meg hasonló mellébeszélésekkel, meg az utolsó is a lépcsőháznak hogy kitölti valaki.
"Miért, azt ki bizonyítja, hogy nem én töltöm ki az egész lépcsőház kérdőívét és küldöm vissza? "
Könyörgöm.
1. Odaírtam direkt, hogy Online IS intézni, tehát aki kitölti online, annak nem kell kipostázni logikusan.
Az Ügyfélkapu egy működő rendszer, amiben az adóbevallástól kezdve bármit intézhetsz, amivel egyértelműen azonosítod magad. Senki nem vonja kétségbe, hogy te küldted be az adóbevallásod.
2. "Miért, azt ki bizonyítja, hogy nem én töltöm ki az egész lépcsőház kérdőívét és küldöm vissza?"
Te ismered az egész lépcsőház ügyfélkapu kódját. Na ugye hogy nem. Akkor miről beszélsz?
Akinek van ügyfélkapuja az ki tudja tölteni online. Akinek nincs, annak meg később kiküldik postán.
De mivel szerencsére egyre kevesebb a digitális analfabéta, ezért egyre többen tudnák online intézni az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket, véleményeket.
te érted is, amit olvasol, vagy csak mondod a magadét?
Írta valaki, hogy milyen jó az ügyfélkapu, ott azonosítva vagy.
minek az azonosítás?? Most kiküldik postán, kitölthetek, amennyit akarok... és ez nekik is így jó, ügyfélkapun követhető lenne, hogy ki mit válaszolt, levélben meg nem az. Így tudnak hazudni, úgy nehezebb lenne.
Nemhogy örülnétek, hogy a kormány kíváncsi a véleményetekre egy, az országunkat érintő, igen fontos ügyben.
Értetek nem kár, ha elmentek külföldre. Ott is ezt a bomlasztó, közömbös magatartást fogjátok alkalmazni.
ja, utolsó, és amire 2x annyit költünk mint a bevándorlókra egész évben
és annyi bevándorló van, de annyi, hemzseg az utca az araboktól, négerektől, kinaiaktól
véletlenül sem az a fontos hova úsznak el 1000 milliárdok, és kiknek a zsebébe landolnak, hanem ez
A múltkor fogtam ezt a Nemzeti baromságot, szét téptem, össze gyűrtem és kib@xsztam a kukába!
A rothadt életbe nem fogom támogatni aláírásommal ezt a szélhámos, tróger, csicska, narancsbőrös pártot, nem hogy szavazattal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!