Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért retteg Gyurcsán...

A Fidesz miért retteg Gyurcsánytól?

Figyelt kérdés
Semmi oka nem lenne pedig rá...

2015. ápr. 22. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem miért "rettegne"?

Ti tudjátok?

Csak mert idáig inkább a malmukra hajtotta a vizet, sőt a "baloldalt" is úgy szétverte, hogy még a mai napig nem álltak talpra.

2015. ápr. 22. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Én is és minden normális ember retteg Gyurcsánytól, mert ha az MSZP-nek olyan kedve van egy paprikajancsit ültetni a miniszterelnöki székba, adja Isten sosem legyen kormányzópárt az MSZP, akkor nekünk végünk a nagy "reformhullámok" előremutató bátor hullámai betemetnek minket :P
2015. ápr. 22. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:

"3. Gyurcsány már nem jelentős politikai tényező, pár százalék elvakult barmon kívül senki nem támogatja. "

Azért én ennyire nem írnám le. A legutóbbi választásokon is látszott, hogy a "bal" oldalon rajta kívül mindenki csak töketlenkedik. Csak nézd meg hol van most a celeblistán Mesterházy Attila, Bajnai Gordon vagy épp Tóbiás József és hol van a Feri :D

Lehet, hogy a cuki kis pártjának jelenleg csak 6%-os támogatottsága van, de legalább van, beszélnek róla. Mondhatni előnyére vállt az évek óta tartó "Mocskos Gyurcsány" kampány, mert kitörölhetetlen a karaktere a fejekből. Az MSZP meg addig fog ilyen szinten töketlenkedni, míg a végén a maradék szavazóit is elveszti ( akik valszeg hamarabb fognak újra Gyurcsány mögé állni, mint a Jobbik vagy a Fidesz mögé). Lehet csak egy idióta bugris a csávó, de figyelni kell rá.

2015. ápr. 23. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
A fidesz csak attól retteg, aki meg tudja buktatni. Hát ezért.
2015. ápr. 24. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!