Körülöttem már mindenki Jobbikos, hogy hogy csak 20% a támogatottsága?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 13:49
11/17 anonim válasza:
Borsodi vagyok, az időseken meg a cigányokon kívül nagyon kevés anti Jobbikost ismerek, ráadásul kezd egyre több idős is szimpatizálni velük. Vajon miért? :) Természetesen azért, mert semmirekellő rassztisták vagyunk..........
13/17 MolotovPunk válasza:
Azért,mert van egy óriási közép korú 50es réteg és nagy idős réteg,aki nagyjából vagy MSZP-re,vagy Fideszre szavazik mindig.
Igaz én a fiatalok közé tartozom,de sose szavaznék a Jobbikra.
14/17 anonim válasza:
Csak a pontos adatok használata érdekében megemlítem hogy a Jobbik közelebb áll a 30%-hoz mint a 20 hoz. legutóbbi méréseken is 27-28% ra teszik őket.
Amit még ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy kelet Magyarországban nagyobb a táboruk.
15/17 anonim válasza:
Ja, és még azt is fontos megjegyezni hogy a 30 év alattiak körében a Jobbik az első, szóval ha fiatal vagy, akkor a társaságodban nem csoda hogy több a Jobbikos :)
16/17 MolotovPunk válasza:
Az én fiatal ismeretségi körömben van LMP,Együtt és Jobbik szavazó is.
17/17 MolotovPunk válasza:
Mellesleg a mérések jelenleg nem túl sokat jelentenek.
Az MSZP-nél is van olyan város ahol erős.Mint pl Szeged,vagy Salgótarján.
És annak a pártnak is van mikor szavazótábora 14% és 17 % körül mozog egyedül országosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!