Igaz az a feltevés, tendencia, hogy az emberek nagy többsége az MSZP nek azt sem hiszi el amit kérdez?
Igaz az a feltevés, tendencia, hogy az emberek nagy tönnsége unja a Jobbik kivezényelt netkommandóját?
Egy nem mszp, fidesz, szdsz vagy mdf ne adj isten lmp szimpatizáns.
Attól függ, kit tartasz az emberek nagy többségének. Eddig csak a megkérdezett pár ezer ember véleménye alapján végeztek közvéleménykutatást. Engem például nem kérdeztek meg...
A másik pedig az, hogy ha valaki nem hisz az MSZP-nek, vajon hisz-e a többinek? És miért hinne nekik?
Utolsónak: azért, mert az utóbbi néhány hónapban csak az MSZP hazudott olyat, amely őt érintette.
A közvélemény-kutatásoknak sosem lehet hinni. Mindig 1-2000 ember véleményét vetítik rá 10 millióra.
A választópolgárok kiskorúak, most épp a csúnya MSZP átverte őket, de hinni akarnak Orbán adócsökkentő meséjének. szóval: IGAZ.
A Bokros Lajos-féle MDF és a Jobbik nem ígérget legalább.
Igaz az a feltevés, tendencia, hogy az emberek nagy tönnsége unja a Jobbik kivezényelt netkommandóját?
Nem hiszem, mert egyre népszerűbb a Jobbik, ami ugye az adott kérdésre tekintettel " mivel én vagyok a kérdező" nem állíthatok kontrasztot az MSZP esetére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!