Valaki elárulná, hogy az emberek mit szeretnek ennyire a Jobbikban?
szerintem a többség még nem szereti.
Remélem soha nem is fogja.
Amugy ugyanolyan csalodás lesz ez a kádárista párt is mint a fidesz v az mszp.
1. Senki se nézte, hol szeretik őket jobban. Aki kíváncsi, nézzen szét szegényebb körzetekben. Elbeszélgetnek (és ez olyan jól esik ebben a gyűlölködő korban) apró segítségeket nyújtanak (és ez még jobban esik). Na persze csak ott, ahol számíthatnak a hálára. Ahol ezeket a szerencsétleneket más nem keresi meg. Ez hasznos ám a statisztikáknál, de az országépítéshez fabatkát se ér. De nem is ez most a cél, hanem a látszat.
2. Mekkora is ez a "szeretet" százalékosan? A korábbiakhoz képest mitől alakult így? Igen, a tömegnek messiás kell, aki megmondja, mit tegyen (és aki segít). A növekedés lényegében megfelel az eddigi messiás térveszésének. A baloldal meg túl bamba ahhoz, hogy ezt észrevegye. Ráadásul el van foglalva önmaga megsemmisítésével. Van tehát tér bőven a növekedéshez. Mármint a Jobbik támogatásában. Mert az országéban majd csökkenni fog.
Hát ezt én sem tudom. Valószínüleg azért, mert nem volt még hatalmon, meg a puncsos sokatigérő szövegei...
Amúgy én inkább tartok tőlük. Sok köztük a bünöző.
Következetes. Nem volt még kormányon. Fiatalos, kimeri mondani azt, amit más nem.
Aki meg azzal jön, hogy ez is olyan mint a fidesz 2010 előtt, annak csak annyit tudok mondani, üdvözöllek a demokHáciában..
Nem volt még hatalmon, ezért az emberek látnak bennük lehetőségek.
Ezt majd a jövő eldönti, de szerintem sajnos ők sem lesznek különbek az előzőeknél, ha egyszer hatalomra jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!