Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz, ha végignézel...

Mit gondolsz, ha végignézel "a magyar politika témában", mennyire képzi le a GYIK hűen azt ami itt ma Magyarországon politika címszó alatt megy ill. a szavazóréteget?

Figyelt kérdés

Gyakrabban olvasok, kérdezni - válaszolni ritkábban szoktam, és állandóan azt látom mostanában, hogy mindenki szájal, fújol, gyűlölködik, ki -ki saját pártállásától függően. A magyar politika rovat a gyűlölködés melegágyává, az internet sárgaházává süllyedt. EMBEREK, MI LENNE HA ÉRVELNÉTEK IS? Vagy csak valami benyalt szöveget tudtok bégetni? Kevés mostanság a nyugodt szívvel értékelhető komment.... -.-

Milyen típusú felhasználókat láttok ?

2015. ápr. 19. 13:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jobbikos vagyok, és tőlem a ballibek állandóan adatokat követelnek, meg bizonyítékokat, amikor azt írom, hogy nyugaton sem egy sikersztori a menekültintegráció. Amikor megkapják, akkor lepontoznak, vagy írnak egy mocskolódó üzenetet, vagy viszontválaszként belinkelnek valami kutyaütő menekült és bűnpártoló BLOGOT. Én hajlamos vagyok ésszerűen, tényekre, tapasztalatokra alapozva vitatkozni, de arról nem én tehetek, hogy a ballib szavazók többsége ilyen primitív, általánosító, mint amit az előbb is felvázoltam. Akkor még ott a facebook, ami szintén tele van ilyen zsenikkel (pl. a kettősmérce oldala).
2015. máj. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!