Budapesten az átlagemberek emberek már-már nyugat-európai színvonalon élnek?
Budapest azért termel annyi GDP-t, mert ide vannak bejelentve a nagy cégek székhelyei, ez a város logisztikai és üzleti központja.
Azt nem mondanám, hogy olyan színvonalon élünk, mint mondjuk a holland középréteg, de egy része a pestieknek megközelíti ezt (szintén a középrétegből).
Éltem Budapesten 2 évet, mert ott volt régebben barátnőm és valóban.
Fényévekkel jobb, mint vidék (eredetileg nógrádi vagyok).
Persze elég nagy a légszennyezettség és nem olyan szép zöld minden, mint itthon, de anyagi jólét és szabadidő tekintetében sokkal jobb.
Így van, Bp-en sokkal jobban élünk mint nyugat európa jelentős részén a FIDESZ valóban nagymértékű GDP emelést hajtott végre. Azért európa luxus helyein (Párizs, Monte Carlo, Roma, Lomdon) még mindíg jobban élnek mint itt
Azért sírnak sokan, mert ugye semmi sem elég jó senkinek. Valahol igazuk van, mert mindenki többet akar, a motiváció természetes dolog, az evolúcióban is ez vitt előre. Nyugaton az orvosok jóval többet keresnek a magán praxisban, ezért mennek ki, ez érthető.
Én is pl bölcsésztudományi egyetemet végeztem, Nincs munkám, a szüleim tartanak el. Nekem így a jó.
"Én is pl bölcsésztudományi egyetemet végeztem, Nincs munkám, a szüleim tartanak el. Nekem így a jó."
xD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!