Hogy értessem meg a környezetemmel, attól hogy Jobbikra szavaztam még nem gyűlölök senkit, és nem vagyok neonáci?
"Akkor nézz oda és megtudod, hogy miért gondolják ezt az emberek rólad. Már leírtam. Ha még mindig nem fogod fel, akkor a te bajod."
akkor elég lassú a felfogó képességed, akkor leírom újra érhetőbben:
kuruc infó NEM EGYENLŐ jobbik
"kuruc infó NEM EGYENLŐ jobbik"
Nyugodtan becsaphatod magad, de a valosag az hogy igenis egyenlo.
A kuruc a Jobbik szellemi hatorszaga. Akar tetszik neked akar nem.
"A kuruc a Jobbik szellemi hatorszaga."
Mint minden pártban, a Jobbikban is többféle szárny van: radikális, kevésbé radikális, antiszemita, helyezkedő, nyerészkedő, stb.
Ezek egy része szerkeszt(het)i a Kurucot. A Jobbiknak a hírportál egyfajta se vele se nélküle állapot lehet: rengeteg használ, ugyanakkor rengeteget ront is a megítélésén. Egyébként ha olvasnád a Kurucot (és olvasd, akármennyire nem értesz vele egyet, ma már a sajtó része, így értékes információt hordoz), akkor tudnád, hogy nagyon keményen szapulják rajta a Jobbikot mostanában Vona "behízelgő" politikája miatt. Nyilván a keményvonalasok véleménye ez, nem az egész párté.
Egyébként még hozzátenném, hogy a Jobbikra sem csak egyfajta ideológia mentén lehet szavazni, mint ahogy más pártokra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!