Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy vallhat valaki nemzeti...

Hogy vallhat valaki nemzeti érzelmű eszméket, aki nem az Oroszokkal szemben határozza meg magát?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2015. ápr. 17. 15:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Van-e az ellenünk elkövetett bűnök megbocsájtásának időhatára, és mi az?"

1848-49es forradalom leverése után azt mondták 150 év.

"Az összes európai országgal és ellene is háborúztunk nagyjából a történelem folyamán, mi határozza meg, hogy miért haragszunk, és miért nem."

Itt nem a háborúról van szó, hanem arról, hogy nagyjából 40 évig katonai megszállás alatt tartottak minket.

"Továbbá, amit én gondolok: Ha gazdasági szempontok alapján megéri nekünk közeledni az oroszok felé, és előnyös ajánlatokat kapunk tőlük, mint például a kínaiaktól is, akkor miért ne csináljuk azt, ami az ország fejlődését szolgálja"

Viszont ami épül ebben az országban, az mind EU pénzből épül. Akkor nem az EU lenne a te gondolatmeneted szerint az üdvözlendő barát?

"Magyarországnak minden előnyös megállapodásra le kell csapnia, különben lemaradunk, mert biztos lehetsz benne, hogy a Lengyeleknek például nem lenne ilyen bajuk Oroszországgal."

LOL! Ekkora ostobaságot már régen olvastam. Pont a lengyelek? Írhattál volna bárkit, barátom, de pont a lengyeleket????

Te tuti megbuktál történelemből...

2015. ápr. 18. 08:49
 22/24 anonim ***** válasza:

"Itt nem a háborúról van szó, hanem arról, hogy nagyjából 40 évig katonai megszállás alatt tartottak minket."

Tehát 150 év múlva pontosan szilveszterkor azt mondjuk, "oké, most már üzletelhetünk."?

"Viszont ami épül ebben az országban, az mind EU pénzből épül. Akkor nem az EU lenne a te gondolatmeneted szerint az üdvözlendő barát?"

-A kínai befektetőket is próbáljuk becsalni ahogy csak tudjuk, miért ne próbálnánk az orosz tőkét is bevonni? Ha gazdaságilag előnyös az EU ajánlata, azt fogadjuk el, de ha az oroszok/pirézek jobbat ajánlanak, akkor miért ne azt fogadnánk el? Most természetesen a politikai kicsengése miatt ezzel óvatosan kell bánni.

A lengyeleket példaként írtam gyorsan, tudom hogy ők okkal nem szívlelik őket, de teljesen igazad van, én sem hiszem hogy akárcsak kapcsolatokat nyitnának az oroszokkal.

2015. ápr. 19. 21:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Oroszország mióta tartozik Európához?

Láttál már orosz rendszámú járművet Úniós jeézéssel?

2015. máj. 5. 18:10
 24/24 anonim ***** válasza:
"Aki hazáját, népét, nemzetét igazán szereti, megérti egy másik nép, nemzet, haza emberének népszeretetét, nemzetszeretetét, hazaszeretetét." Szálasi Ferenc
2015. nov. 29. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!