Az Illatos úti Vegyiművek méregtelep ügyében miért nem tesz senki semmit már évtizedek óta?
Figyelt kérdés
Budapest közepén ott rohad 2000 tonnányi mérgező veszélyes hulladék, folyik és száll szanaszét. A közvetlen környéken több kerület és több tízezres lakótelepek vannak.
Vagy a környezetvédelem az csak baloldali ügy?
2015. ápr. 17. 11:00
1/30 anonim válasza:
Mert ez a balkán.
És a balkán az ilyen balkáni...
2/30 anonim válasza:
Azért, mert ebben az országban mindenki a huszadrangú, értelmetlen "problémákkal" foglalkozik.
3/30 anonim válasza:
Nem számít, majd a mentő elszállít.
Vagy ha nem érnek ki időben, akkor legfeljebb a halottaskocsi.
4/30 anonim válasza:
"nem biztonságos az Illatos úton és környékén élni vagy dolgozni"
Sose volt az. Külső ferencváros, ipartelep.
5/30 anonim válasza:
Már megszokhattad volna, hogy itt senki nem tehet semmiről.
6/30 anonim válasza:
több tízezres lakótelep meg kicsit odébb van, jártál már te arra felé konkrétan? a legközelebbi emberi lerakat a dzsumbuj meg amit még nem bontottak el belőle
7/30 A kérdező kommentje:
A legközelebbi lakóház Pesterzsébet felé 300, Kispest és Ferencváros felé 400 m távolságban van. Most képzeld el hogy forró nyári meleg van, párolog az egész, és onnan fúj egy szellő.
Aztán állj be a Határ út - Nagykőrösi út kereszteződésbe, erősen érezni fogod. Igen, jártam ott.
2015. ápr. 17. 12:43
8/30 anonim válasza:
és melyik vegyszer párolog ezek közül?
9/30 A kérdező kommentje:
Mit tudom én, kóstold meg.
2015. ápr. 17. 13:00
10/30 anonim válasza:
akkor most mennyire komolyan vehető a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!