Ne légy naív. Természetesen nem mondja ki egyértelműen, de elég megnézni milyenek a Jobbik szimpatizánsok. Jelentős részük rasszista és antiszemita. Számomra ezért vállalhatatlanok. Esélyt kaphatnának, ha elhatárolódnának ezen szavazóiktól.
2015. ápr. 15. 22:16
3/13 A kérdező kommentje:
az elitélteket ezekbe a csoportokba sorolták volna be a javaslat alapján: európai, indiai, mediterrán, ázsiai, afrikai, ausztrál bennszülött és indián..
USA-ban is van oylan állam, ahol hasonlóan járnak el, ott mégsem siránkozik senki hogy fú rasszizmus.. ez nem buzdít cigány ellenességre
2015. ápr. 15. 22:17
4/13 anonim válasza:
Az, hogy rasszba sorolják őket, miért cigányellenes? Mert a kérdésben ez szerepel.
Ha a cigányok ugyanolyan arányban bűnöznek mint a magyarok, akkor megdőlne a cigány bűnözés elmélete, ami tüntetne el feszültséget. Tehát ez még lehet(ne) pozitív a cigányokra nézve, ha hasonló arányt kapnánk.
2015. ápr. 15. 22:21
5/13 anonim válasza:
Mielőtt belekezd valaki ezzel az idiótával a parttalan vitába,javaslom fussa át ezt a kérdését:
Az USA-ban vannak nyilvántartások bőrszín alapján. Jaaaa, nekik szabad, mert ők a haladó nyugat? Akkor le vagytok ti is maradva, kedves toleránsék.
2015. ápr. 15. 23:29
7/13 anonim válasza:
Van nyilvántartás az USA-ban, valóban, sőt, mondjuk Angliában is, de amit a Jobbik akar, közel sem lenne hasonló. A Jobbik kizárólag a saját állítását bizonyítandóan be akarja ezzel bizonyítani hogy a cigányok bűnözők, ez a lépésük vezethet egy "végső megoldáshoz". Gondolom nem kell ecsetelnem mi lenne az. EU-s országba nem való olyan párt mint a Jobbik. Ha új szavazókat akar, adják a szépet, de a sajátjaik között veleéjig rasszisták, antiszemiták és homofóbok.
2015. ápr. 15. 23:53
8/13 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy mit is takar a Jobbik végső megoldása?
Meg örülnék valami linknek, mert én nem találtam erről még semmit.
2015. ápr. 15. 23:55
9/13 anonim válasza:
Azért nem találsz róla semmit, mert MÉG nem ismerik el hivatalosan és vona játssza a jófiút, és MÉG nincsenek hatalmon. Remélem hogy nem is kerülnek soha hatalomra, pedig nem vagyok se cigány, se homo, se zsidó.
2015. ápr. 16. 10:08
10/13 anonim válasza:
Azért szerintem te is belátod, hogy a jövőbelátás képessége ma is kuruzslásnak számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!