11/48 anonim válasza:
Nem voltam, de jelentem, hogy a Duna Tv élő közvetítésének egy részét (véletlenül) láttam. Ott nem voltak ilyen közeli képek, úgy hogy ez az indexes képtár jobb. Mit lehet még hozzátenni? Mulatságos arcok. A legmulatságosabb Mesterházy volt ezzel az erőltetett, semitmondó ripacskodásával. Ha csak ennyire és ezekre futja, akkor kár velük foglalkozni, illetve a humor rovatban még használhatók valamire.
12/48 anonim válasza:
Ez nem egy nyugdíjasklub? Inkább arra hasonlít, mint egy kampánynyitóra...
13/48 anonim válasza:
lendvai még mindig jó nő xDDDDD
14/48 anonim válasza:
Inkább legyen nyugdíjas klub mint a jobbik napközi otthona nem?
15/48 anonim válasza:
Ezen a rendezvényen jellemzően az élet-halál közöttiek vettek részt akik annyira nyomottak,hogy egész életükben a zsíroskenyérnél komolyabb gondjuk nem volt.
16/48 anonim válasza:
"Csak a szépre emlékeznek.."
(???)
Persze nekik szép volt
nekünk meg nem -.-
19/48 anonim válasza:
kukucs Feriii lol Feri csajozik xD
Don Korleone
Te Mari dobjál már egy kis vérnyomás csökkentőt...
hmmm de jó bige vagy tessék hívj majd fel
Remélem engem választanak meg a végén szépség királynőnek :-)
juj de zavarba vagyok :$
te Béla mi milyen rendezvényen is vagyunk?
KITARTÁS! Elvtársak!
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!