Szerintetek is a Fidesz fog ma nyerni?
Szerintem biztos.
Elég szoros verseny lesz, de szerintem a Fideszé lesz a választókerület a végén.
intrepid, te nem vagy tisztában a lopás mibenlétével.
Soha nem lehet eleget lopni, mert ha a többi tolvaj haverodnak is veled együtt nő a vagyona, akkor már egyből nem érsz olyan sokat, hogy egy klasszikust idézzek.
Ha lopsz 3 milliárdot, de a haver is lop annyit, akkor már egyből nem érzed magad olyan gazdagnak, mintha a haverod csak 1 milliárddal gazdagodott volna. Ezért kell lopnod még 3 milliárdot, hogy úgy érezd, sokkal többet érsz nála.
"Szerintetek is a Fidesz fog ma nyerni?
Szerintem biztos.
Elég szoros verseny lesz, de szerintem a Fideszé lesz a választókerület a végén.
A kérdező kommentje:
A Fidesz fog.
Mivel máskülönben nem folytatódnak a fejlesztések és ezt a választók is tudják, emiatt felelősen fognak dönteni."
Ha egészen biztos vagy a hülyeségedben akkor minek kérdezed meg?
Rákosi: "Aki nincs velünk, az ellenünk van."
Kádár: "Aki nincs ellenünk az velünk van."
Orbán -> Aki velem van az nincs magánál.
Nekem ez a véleményem. Bízok benne, hogy a Fidesz gyűlöletkampánya, Kubatov-listás aktivistái és hazugságai nem fognak ma eredménnyel járni.
Elég szomorú.
Ezért még biztos kapni fog a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!