Szerintetek is a Fidesz fog ma nyerni?
Szerintem biztos.
Elég szoros verseny lesz, de szerintem a Fideszé lesz a választókerület a végén.
A Fidesz fog.
Mivel máskülönben nem folytatódnak a fejlesztések és ezt a választók is tudják, emiatt felelősen fognak dönteni.
Nem derült ki több mocsok róluk, mint a külföldről pénzelt baloldalról, meg szintén külföldről, keleti hatalmak által pénzelt Jobbikról.
Egyedül csak a Fidesz kormányképes és csak a Fidesz hazafi.Akinek számít az ország, az rájuk szavaz.
"Egyedül csak a Fidesz kormányképes és csak a Fidesz hazafi.Akinek számít az ország, az rájuk szavaz."
Pont hogy az nem szavaz rájuk, akinek számít a haza. Több okból sem. Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre a jelmondat, de remélem a tapolcaiak is azt vallják, mint én és minden normális ember: Hallgass az eszedre, fütyülj a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!