Emlékeztek még Gyurcsány öszödi beszédére? Biztos hallottátok a felvételen a párt tagok tapsolását, vihogását, jó kedvét. Ezek után is az MSZP -re szavazol?
hát kedves kérdező, én ugyan még nem válaszoltam, de majd most megteszem, mindkét kérdésedre.
netto 166e keresek, nem a közigazgatásban, nem multinál, hanem alkalmazottként egy teljesen magyar tulajdonú kft-nél.
lehet hogy én már jól keresőnek számítok, de nekem pl. nem fussa kocsira, mint a sok szegény szétadóztatott minimálbéresnek, meg nincs pénzem kifizetni a szegény számla nélkül dolgozó evás vállalkozókat, úgyhogy a nyár vége óta a saját két kezemmel próbálom felújítani a kis 50 nm lakásunkat, amit persze csak 25 éves hitellel tudtunk megvenni, hogy végre ne anyámnál kelljen laknunk és legyen hova hazavinni az egy hónapos kislányunkat.
viszont, mivel be vagyok jelentve és nem is minimálbérre, így évente sokszázezer forintot vesz el tőlem és a munkáltatómtól állambácsi, amiből pl. a te "ingyenes" oktatásodat, egészségügyi ellátásodat, diákbérletedet fizetik, úgyhogy engedd már meg nekem, hogy a saját belátásom szerint döntsek és arra szavazzak akire akarok.
az MSzP-re.
és, ha nem tetszik, akkor tehetsz egy szivességet...
Tudod barátom az én helyemben meg tudnád hogy mi az élet.Sejteni lehetett hogy 100 fölött 150 fölött keresel.De énnekem eddig emiatt a mocskos MSZP és bandái miatt tudod nem valami tul sok jót hozott az élet.Majd megköszönöm nekik a választásokon.Jól tönkretettek.Még annyit hozzátennék hogy amiket te itt emlegetel nem diákbérlet stb .Hol élsz te b@rom?Te nem vagy normális.Egészségügy stb.Mindent szétvertek.Tudod milyen mocskosságok mennek ebben az országban.Szerintem analfabéta vagy.Vagy jó az összeköttetésed.Vagy olyan a családi háttered.Ezzel a hozzászolásoddal ugy felhúztál.Hogy lehet valakinek ennyi esze?Nem csak Budapest létezik ebben az országban.Tudod hány ember keres 90 000 alatt.Kiváló végzettséggel?Tudod?Mindekinek meg kell élni de azért ne az legyen már hogy aki a szétdolgozza az életét alig bír megélni.Más meg a semmiért markolja a nagy lóvékat.Én nem sajnálom tőled azt a 160 ezret.Csak éljen meg mindenki.Normálisan.És a munkájáért tisztességes kapja meg afizetését.Mert mindenki pénzből él.Nem MSZP ből Nem Fidesz ből stb. hanem pénzből.Kivéve a rabló politikusokat.
"Tudod barátom az én helyemben meg tudnád hogy mi az élet.Sejteni lehetett hogy 100 fölött 150 fölött keresel..."
na igen... mert tőlünk vonják le azt a rengeteg járulékot és adót, amivel titetket szponzorálnak, meg a szegény vállalkozókat... mert mi látjuk, hogy mindenki a mi vérünket szívja
"Majd megköszönöm nekik a választásokon.Jól tönkretettek."
ó, persze, persze... azok a csúnyák. na nem maj, majd most jönnek a jók, meg a szépek... majd kiváncsi leszek, 1-2 év múlva kire fogsz fújni...
"Tudod hány ember keres 90 000 alatt.Kiváló végzettséggel?"
sehány. fel kellene ébredni. ez nem művészet, hogy majd pár nagyokos megmondja, mi az érték... ha nem keresel jól, akkor nincs jó végzettséged, vagy csak simán béna vagy. ha ezt felfognák az emberek, akkor nem kerülnének ki az iskolákból százzsámra, ezerszámra a használhatatlan emberek, használhatatlan végzettséggel...
nincs olyan, hogy jó végzettséggel rosszul keresel. akkor mitől jó a végzettség? mert trendi? mert értelmiségi vagy tőle? ha szerinted igen, akkor kend azt rá a kenyérre...
(az országos nyilvántartásban kb. 30000 betöltetlen állás van, mégis mindenki sír, hogy nincs munkája... most akkor nem tud, vagy nem akar dolgozni????)
"Mindekinek meg kell élni..."
nem kell mindenkinek megélnie. pontosan azért tartunk itt és azért nem sikkes dolgozni (és itt most nem a cigányokról beszélek), mert az elmúlt évtizedek (igen, nem csak az a csúnya-csúnya 8 év és nem csak az a csúnya-csúnya rendszerváltás) arról szólt, hogy mindenkinek meg kell élnie. hát nem kell. forduljanak fel, mert megfojtják a többieket.
"És a munkájáért tisztességes kapja meg afizetését.Mert mindenki pénzből él."
az egészségügy is pénzből él. meg az oktatás is. meg az összes többi is. mi lenne, ha most szakítanánk az elmúlt huszonév gyakorlatával és elkezdenék fizetni is azért amit használunk???
az egészségügy is pénzből él. meg az oktatás is. meg az összes többi is. mi lenne, ha most szakítanánk az elmúlt huszonév gyakorlatával és elkezdenék fizetni is azért amit használunk???
Szerintem meg amit használunk.Vagyis használnánk az az adófizetők pénzéből van.Te el vagy varázsolva.
Ugy látszik neked jó volt az elmult pár évtized.De be kellene már látni hogy ez nem mehet tovább.Persze akiknek jó voltak ezek az időszakok azok foggal körömmel harcolni is fognak az elmúlt évekért.Azt azért ne felejtse el senki hogy régen nem volt ilyen teknika luxus autók villák házak.A visszaélések meg azért vannak hogy ezeket megkapják.Főleg az utóbbi felfejlődött világban.És aki benne van ebben a jó életben az harcolni fog érte.Igy az MSZP ért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!