Ha valakinek oda adnám a kopogtató cédulám, akkor már nem mehetnék el szavazni?
Sok mindent tanítanak az iskolába szarul v. jól ettől még ha nem érdekel elfelejtjük. El kell fogadnunk, hogy őt eddig nem érdekelte. Ha megállítanálak az utcán eltudnád szavalni Családi kör-t, Walesi bárdok-at, fejből vágod az optika és a hőtan törvényeit, lnko, lkkt, kiszámítási módját.
Az Mszp-re nem a fiatalok szavaznak különösen nem idén!
És ha minden politikát nem érdeklő, tájékozatlan ember az Mszp-re szavazna sokkal jobban állna az Mszp!Ettől még a kérdező se nem komunista se nem náci stb... És ha az is tudomásul kell venni nem leugatni. Nyilván van oka, hogy miért. Mindenkinek üzenem, hogy fanatikus és a nem fanatikus szavazata ugyanannyit ér.
Köszönöm a hasznos válaszokat,a többit meg lepontoztam....
A 0:09 esnek meg üzenem h akkor neki vannak értelmezési problémái,mert én arra írtam h ha nem ismered pl egy kártyajháték szabályát akkor édesmindegy mekkora az iq-d akkor se fogsz tudni játszani elsőre...
És az igaz h eddig egyáltalán nem érdekelt a politika csak már nagyon elegem van ebből a helyzetből ezért akarok változás
Semmi gond,én sem tudtam elsőre,hogyan kell kitölteni az adóbevallásom,mégse toporzékolt senki,hogy tiltsanak el az adózástól....
Senki nem születik zseninek(kivéve az itt beírt néhány IQ bajnok,én a szerény 136-mal fel se érek hozzájuk)
Szóval ha leadod mehetsz,sőt,ha a mellé járó fecnit elhagyod,akkor is(én rendszeresen elkeverem)
BASSZUS! ARRA VALÓ EZ A K..SZOTT FÓRUM, HOGY BÁRKI NYUGODTAN FELTEGYE A KÉRDÉSEIT!
Ez a szerencsétlen gyerek életében először megy választani -ne vegyétek el a kedvét tőle! Feltett egy értelmes kérdést.
"Mit játsszak a hörimmel?", meg "Mikor aratják a tarhonyát?" -ilyenekkel van tele a fórum. Ezek volnának az IQ király kérdések???
" Szerintem nem baj,hogy van szavazati jogod és az se baj ha megkérdezed itt! A többiek üzenem egyrészt nem biztos, hogy saját hibádból vagy tájékozatlan másrészt valószínűleg eddig nem érdekelt a választási rendszer. Sok fiatal és nemcsak fiatal van akit nem érdekel, ettől még ők is értékes emberek! Van olyan dolog amiben te sokkal tájékozottabb vagy."
A többieknek sem az a bajuk hogy nem tájékozott. Hanem hogy az ilyenek is szavazhatnak..
Ja bocs,előtte felveszem a "hogyan szavazzunk" tantárgyat is erre a félévre, és utánna megyek csak el szavazni,hátha még bele is számítják a kreditembe.......
Te biztos elsőre tudtál mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!