Mikor vezetik már be végre Magyarországon,25 év felettieknek a szingli adót?
csak az fizetne aki önként szingli vagy azok is akik... csúnyák?
amúgy szerintem nem lesz
Akármilyen kormányunk is van, megszorításokból évről-évre egyre jobban állunk, szóval a közeljövőben elképzelhető ilyen adó is.
Egyes nagyokos keresztények már pedzegették is.
Csoda, hogy nem karolta fel az egész párt a nagy ötletet.
Én a hülye adót vezetném be.
Azokra vonatkozna, akiknek nincsen 100-as az IQ-ja legalább.
Ha már hülye, akkor legalább fizessen.
12-es!
Mennyi "buza" van itt :DD
Majd amikor a hülye kérdésadót.
Így te is fizethetsz! :)
Nem lesz szingliadó mivel ma már a föld túl van népesedve. Fizikailag nincsannyi munkahely ami minden ember számára alkalmas lenne és tartó munkát tudna biztosítani.Hazánk el van szegényedve olyannyira hogy gyerekeinknek képtelenek lakást munkát autót biztosítani.Ma már a semmire meg a szegénységre nyomorúságra szenvedésre nem szívesen vállalnak gyereket,meghát ennek nincs is túl sok értelme.Azt szokták mondani hogy mindeki annyi gyereket válalljon ami még nem veszélyezteti a saját létfenntartását.
És ez igaz.Ha gyereknek kell adnom az ennivalómat (és én csak alkalmi munkákból élek) akkor én hogy a f...sz..mba fogom birni a fizikai munkát ha nem eszek
Meghát ez elég komoly felelősség ,már csak olyanszempontból is hogy képese vlalki tanittatni a gyerekét 20-30 éves koráig vagy bűnöző lesz esetleg élete végéig munkanélküliként kell tengődnie. Nagy felelősség.Magyrországon ma már szinte senki nem vállalja ,érthető okokból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!