A baloldalt, vagy a kormánypártot fogja erősíteni Tapolcán a Jobbik újabb botránya?
Ez aztán hatalmas botrány:D
Zárt levelezés történt, semmi nem lesz belőle.
Viszont jó látni, hogy mennyire fosnak a Jobbiktól:D
Pedig hogy nyomta a sok nagyokos, "a Parlamentbe se fognak bejutni".
Most meg jön a választás, aztán automatikusan tele a gatya:D
"Ez aztán hatalmas botrány:D"
Az, mert kissé alávág a cukiságkampányuknak.
"Az, mert kissé alávág a cukiságkampányuknak"
Biztosan:)
Mikor tanulod már meg végre, hogy attól, hogy leírsz valamit 20*, attól még nem lesz belőle semmi?;)
"Mikor tanulod már meg végre, hogy attól, hogy leírsz valamit 20*, attól még nem lesz belőle semmi?;)"
Nem igazán értem, h ezzel mit akarsz mondani.
A Jobbik támogatottsága alapjáraton legfeljebb 15-20% lenne, mert ennél nagyobb igény nincs a szélsőségre. Ennek a felismerése juttatta őket arra az elhatározásra, h elkezdjenek középre tolódni, szalonképesebbé válni és olyan választók támogatását is megszerezzék, akiknek a gyomra egyébként nem venné be a népirtások feletti örömködést, meg az erről szóló emlékművek köpködését. Ezt nevezte el a média "cukiságkampánynak".
Erre mondtam, h ennek nagyon alávág az, h minden hétre jut egy ehhez hasonló eset.
"Nem igazán értem, h ezzel mit akarsz mondani."
Azt, hogy most azt akarod beadni, hogy az embereknek eddig eszükbe se jutott azt gondolni a jobbikosokról, hogy holokamuznak???:D
És majd most rádöbbennek, mert egy tag a pártból holokamuzott??:D
Mondom, tisztán látszik, hogy kétségbeesetten reménykedsz, hogy ez a marhaság, majd milyet odavág a Jobbiknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!