Magyarországon miért akarják büntetni azt, aki megvédi a magántulajdonát, illetve a saját életét?
Itt van például ez:
Meg ez:
A magántulajdonnak szentnek és sérthetetlennek kellene lennie.Még akkor is, ha annak védése közben meghal a rabló/támadó.
Nem kellene egy bűnöző ember életet egy nem bűnözőjével egyenértékűnek tekinteni.
Megélhetési bűnözés pedig nincs, mindenkit egyformák kell büntetni anyagi helyzettől függetlenül.
Itt egy másik eset a tengerentúlról:
Az apuka péppé verte a pedofilt, Magyarországon meg Európában általában, ezért már rég vádat emeltek volna az apa ellen, hogy, hogy merte agyonverni szegény pedofilt.
Miért működik így Magyarország?
22.45
nem kell végig nézned. hívhatsz rendőrt, feltartoztathatod a tolvajt, sőt a jelenlegi jogszabály szerint ha megtámad a védekezésednek még nem is feltétlenül kell arányosnak lennie a támadással. mit szeretnél ezen kívül?
A hozzád hasonló embereket úgy fejbe lőném.Nehogy már azt mondd hogy egy szelet csoki lopása miatt valaki már bűnözőnek számít.Az meg kész röhej hogy az állam pénzével példálózol.Egy az hogy az a MI pénzünk,kettő pedig az hogy az állam lophat tőlünk de mi nem tőlük?Te szerencsétlen...
11.
Papíron, de mire a rendőr kiér...
Abba meg ne menjünk bele, hogy ki hogyan védekezhet, mert láttam már olyat, h a tulaj ütötte meg a bokáját...
19.39
a már láttam olyat egy nagyon semmilyen érv... én meg olyat láttam hogy a tulaj puskával rálőtt a fegyvertelen betörőre és semmi nem lett belőle. na hopp, akkor mégis csak szabad?
Nem szabad, hanem nagy mákja volt.
Bár úgy érzem azért az általad leírtak messze állnak a valóságtól.
Az én történetemben semmi hihetetlen nincs, a gazda húzta a rövidebbet, kész.
Majd ha egyszer kirabolnak téged több 100.000 FT értékben és nem történik semmi majd akkor kíváncsi leszek hogy akkor is nyalni fogod e a rendőrök seggét illetve védeni fogod e ezeket a marhára "igazságos" törvényeket.Vagy ha esetleg az utcán egy rakat cigány összever,te életedre megnyomorodsz ők meg csak felfüggesztettet kapnak...
Nyilvánvalóan egy álomvilágban élsz,tiszta röhej ahogyan véded ezeket a semmirekellőket
19.49
bocsánat nem tudom melyik a te történeted, mert nincs neved, a százalékos alapján pedig nem írtál le semmilyen történetet semmilyen gazdáról.
20.13
honnan tudod, hogy milyen élettapasztalattal rendelkezem, és még nem raboltak ki soha?
pontosan hol írtam bármi olyat amivel a rendőrök seggét nyaltam?
hol írtam olyat, hogy igazságos az jogrendszerünk?
Miért alap az, hogy cigányok vernek az utcán?
Hogy jön a magántulajdon védelméhez, hogy összervernek az utcán valakit?
Milyen álomvilágban élek? Hogy és mivel védtem a semmirekellőket?
Írd már le ezeket, mert érdekelne, hogy ezt a nagy rakás trágyát amit írtál mire alapozod, mert arra biztos nem, amit én írtam. Valószínűleg a te fejedben létezik valami fura elképzelés a világról, de én ilyeneket nem mondtam...
Magyarország kis ország, a környező országok érdekszférájában él. Törvényeit az Európai Uniós jogharmonizáció határozza meg. Az egész világon általánosan dívik a zsiványság, a zsiványok pedig a másik zsiványt védik. Fejétől bűzlik a hal. Akik milliárdokat lopnak és milliókat tesznek munknélkülivé, azok csak azzal foglalkoznak, hogy őket kellő biztonsági óvintézkedések védjék. Azokat nem akarják megvédeni, akiket ők maguk is áldozatként használnak. Sőt foglalkozzanak csak a hétköznapi problémáikkal, a szomszéd cigánnyal inkább, mintsem azzal, hogy miért ilyen ez a társadalom. A társadalmat a törvények és azok betartatása-be nem tartatása teszi olyanná amilyen. A problémákért elsősorban azok felelősek akik lehetővé teszik a törvénytelenségeket, kevésbé azok akik élnek a bűnözés lehetőségével. Az már csak okozat. (És bizonyos tekintetben ők is áldozatok, amennyiben az egyik vidéki nagyvárosban szinte verekedés tört ki a cigányok között, hogy ki juthasson közmunkához - tehát akarnának dolgozni a szerencsétlenek, legalábbis nagy részük.)
Minél tehetetlenebbnek érzed magad, annál jobb áldozat válik belőled, annál inkább hagyod, hogy mindenki azt tegyen veled amit akar. A tömegeket pedig ilyen pszichológiai helyzetben akarják tartani. A bajokért pedig ha mégsem a szomszéd cigányt akarod hibáztatni, hibáztasd csak magadat, erre találták ki pszichológusaik a "bevonzás" törvényét. (Az a lényeg, hogy ne a törvényhozókat.) Megdöbbentem amikor rengeteg "bevonzásos" kérdéssel találkoztam itt. Működik a média butító tevékenysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!