Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért akarják...

Magyarországon miért akarják büntetni azt, aki megvédi a magántulajdonát, illetve a saját életét?

Figyelt kérdés

Itt van például ez:

[link]

Meg ez:

[link]

A magántulajdonnak szentnek és sérthetetlennek kellene lennie.Még akkor is, ha annak védése közben meghal a rabló/támadó.

Nem kellene egy bűnöző ember életet egy nem bűnözőjével egyenértékűnek tekinteni.

Megélhetési bűnözés pedig nincs, mindenkit egyformák kell büntetni anyagi helyzettől függetlenül.

Itt egy másik eset a tengerentúlról:

[link]

Az apuka péppé verte a pedofilt, Magyarországon meg Európában általában, ezért már rég vádat emeltek volna az apa ellen, hogy, hogy merte agyonverni szegény pedofilt.

Miért működik így Magyarország?

2015. ápr. 9. 18:39
1 2 3
 11/21 tetro ***** válasza:
83%

22.45

nem kell végig nézned. hívhatsz rendőrt, feltartoztathatod a tolvajt, sőt a jelenlegi jogszabály szerint ha megtámad a védekezésednek még nem is feltétlenül kell arányosnak lennie a támadással. mit szeretnél ezen kívül?

2015. ápr. 9. 22:53
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, az a nagy szerencse, hogy a hozzád hasonlók nem szólhatnak bele a politikába. Valójában nem szerencse, hanem az ilyeneket még a Fidesz, sőt a Jobbik se hagyja érvényesülni. Irtózatos káosz és öldöklés lenne.
2015. ápr. 9. 23:24
 13/21 anonim ***** válasza:

A hozzád hasonló embereket úgy fejbe lőném.Nehogy már azt mondd hogy egy szelet csoki lopása miatt valaki már bűnözőnek számít.Az meg kész röhej hogy az állam pénzével példálózol.Egy az hogy az a MI pénzünk,kettő pedig az hogy az állam lophat tőlünk de mi nem tőlük?Te szerencsétlen...

2015. ápr. 10. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:

11.

Papíron, de mire a rendőr kiér...

Abba meg ne menjünk bele, hogy ki hogyan védekezhet, mert láttam már olyat, h a tulaj ütötte meg a bokáját...

2015. ápr. 10. 19:39
 15/21 tetro ***** válasza:

19.39

a már láttam olyat egy nagyon semmilyen érv... én meg olyat láttam hogy a tulaj puskával rálőtt a fegyvertelen betörőre és semmi nem lett belőle. na hopp, akkor mégis csak szabad?

2015. ápr. 10. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem szabad, hanem nagy mákja volt.

Bár úgy érzem azért az általad leírtak messze állnak a valóságtól.

Az én történetemben semmi hihetetlen nincs, a gazda húzta a rövidebbet, kész.

2015. ápr. 10. 19:49
 17/21 anonim ***** válasza:
13%

Majd ha egyszer kirabolnak téged több 100.000 FT értékben és nem történik semmi majd akkor kíváncsi leszek hogy akkor is nyalni fogod e a rendőrök seggét illetve védeni fogod e ezeket a marhára "igazságos" törvényeket.Vagy ha esetleg az utcán egy rakat cigány összever,te életedre megnyomorodsz ők meg csak felfüggesztettet kapnak...

Nyilvánvalóan egy álomvilágban élsz,tiszta röhej ahogyan véded ezeket a semmirekellőket

2015. ápr. 10. 20:13
 18/21 tetro ***** válasza:

19.49

bocsánat nem tudom melyik a te történeted, mert nincs neved, a százalékos alapján pedig nem írtál le semmilyen történetet semmilyen gazdáról.

2015. ápr. 10. 20:21
 19/21 tetro ***** válasza:

20.13

honnan tudod, hogy milyen élettapasztalattal rendelkezem, és még nem raboltak ki soha?

pontosan hol írtam bármi olyat amivel a rendőrök seggét nyaltam?

hol írtam olyat, hogy igazságos az jogrendszerünk?

Miért alap az, hogy cigányok vernek az utcán?

Hogy jön a magántulajdon védelméhez, hogy összervernek az utcán valakit?

Milyen álomvilágban élek? Hogy és mivel védtem a semmirekellőket?

Írd már le ezeket, mert érdekelne, hogy ezt a nagy rakás trágyát amit írtál mire alapozod, mert arra biztos nem, amit én írtam. Valószínűleg a te fejedben létezik valami fura elképzelés a világról, de én ilyeneket nem mondtam...

2015. ápr. 10. 20:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Magyarország kis ország, a környező országok érdekszférájában él. Törvényeit az Európai Uniós jogharmonizáció határozza meg. Az egész világon általánosan dívik a zsiványság, a zsiványok pedig a másik zsiványt védik. Fejétől bűzlik a hal. Akik milliárdokat lopnak és milliókat tesznek munknélkülivé, azok csak azzal foglalkoznak, hogy őket kellő biztonsági óvintézkedések védjék. Azokat nem akarják megvédeni, akiket ők maguk is áldozatként használnak. Sőt foglalkozzanak csak a hétköznapi problémáikkal, a szomszéd cigánnyal inkább, mintsem azzal, hogy miért ilyen ez a társadalom. A társadalmat a törvények és azok betartatása-be nem tartatása teszi olyanná amilyen. A problémákért elsősorban azok felelősek akik lehetővé teszik a törvénytelenségeket, kevésbé azok akik élnek a bűnözés lehetőségével. Az már csak okozat. (És bizonyos tekintetben ők is áldozatok, amennyiben az egyik vidéki nagyvárosban szinte verekedés tört ki a cigányok között, hogy ki juthasson közmunkához - tehát akarnának dolgozni a szerencsétlenek, legalábbis nagy részük.)

Minél tehetetlenebbnek érzed magad, annál jobb áldozat válik belőled, annál inkább hagyod, hogy mindenki azt tegyen veled amit akar. A tömegeket pedig ilyen pszichológiai helyzetben akarják tartani. A bajokért pedig ha mégsem a szomszéd cigányt akarod hibáztatni, hibáztasd csak magadat, erre találták ki pszichológusaik a "bevonzás" törvényét. (Az a lényeg, hogy ne a törvényhozókat.) Megdöbbentem amikor rengeteg "bevonzásos" kérdéssel találkoztam itt. Működik a média butító tevékenysége.

2015. ápr. 12. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!