Szerintem a cikk ciki,meg az alatta lévő ajánlott olvasmányok is.
Rendes szülők tanítják,hogy nem illik csúfolni senkit a mássága miatt.
Alföldi jól odavágott ezzel a színdarabbal,és plakáttal pont az olyanoknak mint akik a kuruncinfót írják.
És jól tette!!!
Tudom,tudom takarodjak kézenfogva......
Most ennek az egésznek nem értem hogy mi köze ahoz hogy Alföldi búza? Egyszerűen ízléstelen a plakát, ilyet nem lehet egy városban kiragasztgatni. A tipikus példája az ultra liberális felfogásnak. Amikor nem értik meg hogy a felfogásuk már sérti azt az ízléshatárt, amit a jóérzésű polgárság még elfogad "liberálisnak"!
De ha a búzákat vesszük, azzal is ez a helyzet!
A lakosság 98% lesz@rja a búzákat, ha nem lépnek túl egy határt" nem közelednek, nem akarnak felvonulni" .
Hogy ki fogdossa kinek a kezét, meg teljesen magánügy, és felesleges búzakérdést csinálni belőle, hiszen ha az a cél hogy a búza a búza kezét fogdossa magánügy, ha ezzel heccelni akarja a társadalmat, meg provokáció!
A lakosság 98% lesz@rja a búzákat, ha nem lépnek túl egy határt" nem közelednek, nem akarnak felvonulni" .
Dehogy sz@arja le a búzákat,undorító beteg állatoktól-az ízléstelenig mindennek titulálják őket.Tudod éppen ezért vonulnak ki az utcára,hogy beszéljenek róluk,és hátha akad egy-két okosabb aki elmagyaráz dolgokat róluk.Mert az a helyzet,hogy az emberek anélkül is utálják őket,hogy bármit tudnának róluk.
Hogy ki fogdossa kinek a kezét, meg teljesen magánügy, és felesleges búzakérdést csinálni belőle, hiszen ha az a cél hogy a búza a búza kezét fogdossa magánügy, ha ezzel heccelni akarja a társadalmat, meg provokáció!
Most mit vagy felháborodva?Nem te tetted fel a kérdést?Aki nem veled van az ellened van??
Hát persze,hogy provokációból csinálja,de tudod nem engem provokál,mert én megértem a szándékát.Mondjuk úgy téged provokál.És hát elérte a hatást amit akart,ez is volt sztem a szándéka...
És ízléstelen az a plakát,így van,de senki nem áll meg a növésben,ha meglátja.Még a gyerekek sem,el lehet azoknak is magyarázni,hogy tudod a kisbabát nem a gólya hozza,a Mikulás sem létezi,és vannak nénik és bácsik akik a saját nemükhöz vonzódnak.Én is megtudtam egyszer és még mindíg életben vagyok.
Láttam ennél ezerszer merészebb plakátokat is. A liberalizmust meg ne keverd a polgárpukkasztással.
Az a baj hogy a határokat pontosan a liberálisok nem érzékelik! Még is? Mikor volt baj abból hogy két búza az emberi értékeken belül " búza"? Az szerinted egészséges és nem provokatív, amikor a felvonuláson keresztmaszti, stb megy? Nem a buza prostituáltak felvonulásának
kellene lennie, hanem a az átlagos búzák felvonulásának.
Ha egy horda hetero k,rva, vonulgatna hasonló akcentussal, az is botrány lenne, úgy hogy nem a mássággal van a baj!
„”””Dehogy sz@arja le a búzákat,undorító beteg állatoktól-az ízléstelenig mindennek titulálják őket.Tudod éppen ezért vonulnak ki az utcára,hogy beszéljenek róluk,és hátha akad egy-két okosabb aki elmagyaráz dolgokat róluk.Mert az a helyzet,hogy az emberek anélkül is utálják őket,hogy bármit tudnának róluk.
Ezt nagyon rosszul látod!
Undorít? Én hapsi vagyok, és tényleg undorítana egy másik hapsi közeledése, viszont két bisex cicával ellennék. Akkor most velem mi a helyzet?
Az meg teljesen fals hogy ha valaki nem homár prosti, hanem az érzelmei vezetik, az világgá akarja kürtölni. Mert az érzések legyenek bár milyenek a legmélyebb magánügyeid.
„”””Most mit vagy felháborodva?Nem te tetted fel a kérdést?Aki nem veled van az ellened van?? Hát persze,hogy provokációból csinálja,de tudod nem engem provokál,mert én megértem a szándékát.Mondjuk úgy téged provokál.És hát elérte a hatást amit akart,ez is volt sztem a szándéka...
Cica fiú, én nem vagyok felháborodva.
Én velem ne legyenek a búzák, de én sem vagyok ellenük, azt csinálnak amit akarnak csak engem ne akarjanak belekeverni. Szóval ha valakik szándékosan provokálnak, és nem a búzákat mutatják be, akik elméletileg ugyan olyan életet akarnak élni mint a heterok csak azonos testi adottsággal, hanem a heteró prostituáltakkal megegyező formában, az helyes?
Akkor most mi is a provokáció alapja? Az hogy mások, vagy az hogy megtámadják a többségi társadalom ízléstűrő képességét, mert nem az emberi normák szerint viselkednek?
És ízléstelen az a plakát,így van,de senki nem áll meg a növésben,ha meglátja.Még a gyerekek sem,el lehet azoknak is magyarázni,hogy tudod a kisbabát nem a gólya hozza,a Mikulás sem létezi,és vannak nénik és bácsik akik a saját nemükhöz vonzódnak.Én is megtudtam egyszer és még mindíg életben vagyok.
Tudod én nem egy ízléstelen plakát előtt szeretném elmagyarázni a gyerekemnek, hogy az ott marcipán valójában, de valami hasonló is létezik. Egyszerűen meg van erre a sokkal beváltabb megoldás. Azt meg végképp elutasítom hogy a homokosok akarjanak a gyerekekre hatni és alternatívaként felvázolni a deviáns életvitelt. Ők nem betegek és nem elfajzottak, de deviánsok. Mert egy olyan létforma megtestesítői ami az emberi fejlődésnek egy holtvágánya.
Nem a természetes evolúció fenntartható láncszemei = deviancia! Ezzel nem bántani akarom őket, mert az életüket ők irányítják, de ez nem alternatíva.
A búzák azért vonulnak ki, mert hatalmas politikai érdek - következősképp pénz - fűződik az évenkénti felvonulgatásaikhoz.
Ezt a sok marhaságot, hogy egyenlő bánásmód meg hasonlók, lehet egy ideig szajkózni, de a kutya sem veszi be. Még a búzák maguk sem.
Nekem lenne pár kérdésem:
- Honnan veszik, hogy Alföldi meleg?
- A plakát miért homoerotikus? Az nem azt jelenti, hogy homo, tehát homoszexualitás terén erotikus? De ez egy egyszerű fallosz, most ebben mi a homo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!