Rózsa Mihály liberális polgármesterjelölt miért akarja felakasztani a Jobbikosokat?
Ez az egész Mszp-Dk párt véleménye? Mert egyik se ítélte el.
1.5 millió emberről van szó. Fodor Gábor is hasonló véleményt fogalmazott meg, őt se ítélte el senki.
[link] .
Nem kért bocsánatot, a pártja se kötelezte erre. Ez a párt akarata és célja?
Nem vársz te egy kicsit túl sokat? Tudod te, hány ember beszél itt óriási baromságokat? És mind tartozik valahová. Mind számon kérnéd rajtuk a hülyeségeit?
Elhiszem neked, hogy Rózsa azt mondta, amit idéztél. Ez esetben Rózsa egy olyan ember, akit nem szabad sem politika-közelbe, sem mikrofon-közelbe engedni. Egyfelől. Másfelől vannak módok, ahogy számon lehet kérni tőle, és e módokat az arra illetékeseknek alkalmazni is kell. Te csak szólhatsz, és ez nem vádaskodás, hanem kötelesség.
Másfelől e kérdéseddel kimeríted a rágalmazás és hamis tényközlés vádját. Fodor nem fogalmazott meg hasonló véleményt (nem kelthetsz ilyen látszatot), sőt, határozottan elítélte. Ha figyelembe veszed a stílusát más esetekre, egyet kell ezzel értened. Ugyanakkor rendkívül eufemisztikus, és hamis tény azt állítani, hogy másfél millió emberről van szó. Még a jobbikos képviselő is csak a kétharmadát merte mondani. Pedig az is ugyanúgy hazugság, mint a Fidesz kétharmada.
Még annyit: egészen más okból, de Fodor Gábort se (ahogy Vona Gábort se) engedném politikaközelbe. Túlságosan károsak a társadalom számára, igaz alapvetően más okból. Ezt hiszem ez (az alapvetően más ok) az egyetlen, amiben mindketten egyetértenének velem.
16:04
Ha a cigányok kerültek szóba ezen az oldalon, akkor leírtam, hogy milyen komolyabb írásokat olvastam velük kapcsolatban, na meg a saját tapasztalataimat. Erre lepontoznak, tehát egyeseknek fájnak a tények. A zsidókkal sohasem foglalkoztam, mégis kaptam már antiszemita jelzőt. Ha a tolerancia az elfogadásról szól, ismétlem, ennek semmi jelét nem látom az állítólagos toleráns demokratáinkon. Na meg azt sem árt megérteni, hogy néha a gyűlöletet tények szülik, csak ezt sokan nem akarják elfogadni.
09.55
saját tapasztalat --> tény. érdekes felfogás.
21-es, ha végig olvastad a kérdés alatt a válaszokat, egyrészt leírtam, hogy elnézést, Fodor Gáborról valótlan adatot közöltem.
És tudtommal Jobbikosnak nem csak a párttagok számítanak hanem a szimpatizánsok is. Akik támogatják. Támogatók nélkül nem nagyon tudom, parlamenti párt van-e, de ha azt mondod hogy 0 támogatója van a Jobbiknak akkor nem vagy valami informált. 1.5 millió támogatója van. És őket nyugodt szívvel lehet Jobbikosnak hívni, mert ugyan olyan fontos szerepük van a párt létezésében mint a párttagoknak.
Toleránsék eszmerendszere maga a szellemi visszaélés.
Ezért tart ott a támogatottságuk, ahol. Egyébként a 60+ szavazóik is cigányoznak, zsidóznak, szóval még maguknak is hazudnak, amikor másokat lenáciznak. Szép lassan kipusztulnak, a jövő a nemzetieké.:)
10.25
mit buktam be? a kérdező saját maga ismerte be, hogy valótlanságot állított az alfahirre hivatkozva.
Én a forrásokról beszélek....
Ott van a Youtube videó.
Azzal valahogy nem foglalkozol:D
10.49
mennyiben változtat az állításom egy youtube videó, hogy mind a kuruc mind az alfahir hiteltelen és sorozatosan hazugságokat állít, amiért számon kérhetetlenek?
09:56
Miért csak egy részét emeled ki a hozzászólásomnak? Na meg a tapasztalatot tényenek is lehet nevezni, mivel megtörtént, átélték. Ebben mi olyan érdekes?
10:55
Miért nem mutatsz te egy forrást, ami cáfolja a kérdésben szereplő dolgokat? Lássuk, hogy te mennyire tudsz kutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!