Akik leváltanák a Fideszt, mit tanácsolnának alternatívának?
Sok hibája a van a Fidesznek, elismerem.
De, tud valaki náluk Jobbat?
A baloldal eladná az országot a nyugatnak.Az észkombájnok még a MÁV Cargot is eladták.Közben meg azt mondták, hogy az állam rossz gazda.A vicces az egészben az volt, hogy közben egy másik államnak adták el.
Hallott már valaki olyanról, hogy egy ország nemzeti vasútjának a nyereséges teherszállítási ágazatát eladják?
A Fidesszel legalább elvegetálunk.
A balliberálisok másik bűne, hogy ők úgy gondolják, hogy a többség igazodjon a kisebbséghez, emellett, a kisebbségekben privilégiumok járnak szerintük.
Akár szexuális akár etnikai kisebbségről volt szó.
Meg az általuk preferált "értelmiségek" (igazából bolsevik kontárok) olyan kozmopolita szöveget nyomtak a TV-ben , hogy az ember szégyellte, hogy magyar.
A Fidesznél nincsenek ezek a liberális hülyeségek, meg igyekszik a kisebbséget közmunkára fogni, ezáltal integrálni.
A baloldal, tehát semmiképpen nem alkalmas az ország vezetésére.Kormányváltása?Maximum a Mercédeszem kormányának a cseréjét bíznám rájuk,de lehet még azt sem.
Emellett itt van a harmadik fél is a Jobbik.
Velük az a baj, hogy teljes nemzetközi szinten nem szalonképesek.
Illetve, nem tudják azt kommunikálni külföld felé , hogy azok.
Félő, hogy olyan embargót kapnánk, mint annak idején Irán.
Én is sajnálom sokszor a borsodiakat meg a nógrádiakat, hogy annyit bántják őket, de egyenlőre sajnos nem tudunk mit tenni.
,,Amikor megválasztották a Szirizát Görögországban, az LMP a Jobbikkal, az Együttel és a PM-mel karöltve gratulált nekik.
Ennyit róluk.''
Ebben nem értem a mondanivalót, de szerintem rajtad kívül senki se
"Mondanám, hogy egy esélyt adhatna a nép a Jobbiknak, de úgy is le leszek pontozva."
Már én is nagyon várom, amikor pofára fogtok esni a Jobbikotokkal.
"Ebben nem értem a mondanivalót, de szerintem rajtad kívül senki se"
Ha szövegértelmezési és logikai problémáid vannak, akkor azzal ne engem vádolj.
,,Már én is nagyon várom, amikor pofára fogtok esni a Jobbikotokkal.''
Hát az Mszp nél nagyobb szart nem nagyon tudnak csinálni.
Majd meglátod, hogy igen.
Az MSZP idején is azt mondták, hogy ennél rosszabb már nem lehet, aztán jött a Fidesz és bebizonyította, hogy de.
Az MSZP alatt még nem volt ekkora nyomor.
Bár valószínűleg ők is csináltak volna, ha 2010-ben nem váltják le őket és még mindig ők lennének kormányon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!