A magyar egy mongolid nép?
Érdemes elolvasni:
Amit sokan terjesztenek, hogy az Urál keleti részéről indultunk, ez alapján megcáfolandó.
Szerintem egyszerűen meg kell nézni a mongoloid típus jellemzőit. Itt a hajszín nagyon sötét, leginkább fekete színű. Az Urál vidékén pedig gyakori a szőke haj, a világos szőrzet. A finnek is onnét származnak(és nem is keveredtek sokat), náluk pedig elég gyakori ez a jelenség. Ahogy nálunk is jócskán előfordul.
De ha már ezt nézzük a cigányok is europid fajnak tekinthető a tudomány szerint. Én nem gondolom, hogy a magyar valaha is mongoloid volt. Ha utánanézel, érdemes átnézni az europid típuson belül a Gorid rasszt. (Kelet-európai alpesi behatás baltival és kelet-európaival). A hegyvidéki származást tekintve könnyen előfordulhat, hogy az ősmagyarok leginkább erre hasonlíthattak.
Korábban engem is foglalkoztatott ez a téma, több helyről rákerestem. Nekem ez tűnik a legésszerűbbnek és a leghelytállóbbnak. (egyéni vélemény)
" A románok szerint igen. "Mongolid bastards" Így
hívnak minket."
Pedig inkább maradnának csendben a borotvált talpúak.
Az ilyen román politikusok akiket az Mszp és Dk dicsér ( [link] ezt állítják rólunk. Amúgy meg ha még nem láttál sose magyart, akkor menj el és nézd meg hogy semmi mongoloid vonás nincs bennük, és elég konkrét őseink lehetnek a mongolok, ha szinte 1 közös szó nincs a nyelvünkbe velük.
Összegzésként, ezt csak a Magyargyűlölők állítják de nem igaz, mint például az Mszp vagy a Dk, vagy Victor Ponta, esetleg az új jobboldal párt romániába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!